Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/5/2020 22:42:13
  


 
Επισκέπτες Online: 389


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


AUTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ: Εγγύηση στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
05-11-2019
AUTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ: Εγγύηση στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
 

 

Μεγάλη ποικιλία σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα θα βρείτε σήμερα στην εταιρεία AUTO ΓΟΥΝΙΩΤΗΣ, στην είσοδο της πόλης του Λαγκαδά.


Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι μία δύσκολη και αγχωτική διαδικασία, που όμως μπορεί να μετατραπεί σε μια ευχάριστη κατάσταση χάρη στο AUTO MOTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ, στην είσοδο της πόλης του Λαγκαδά.

Η εταιρεία ΓΟΥΝΙΩΤΗ, που βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1972, εγγυάται για εσάς την άριστη κατάσταση των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και δίκυκλων. Εδώ όλα είναι ξεκάθαρα: πραγματικά χιλιόμετρα με ενημερωμένο βιβλίο service, εξονυχιστικοί έλεγχοι σε κάθε αυτοκίνητο από το συνεργείο ΓΟΥΝΙΩΤΗ, αλλά και ευκολίες πληρωμής. Πριν αγοράσετε, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του αυτοκινήτου σε όποιο συνεργείο εσείς επιθυμείτε ή στο συνεργείο αυτοκινήτων ΓΟΥΝΙΩΤΗ που βρίσκεται στην Ασσηρο.

Επίσης, η AUTO MOTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ αγοράζει τοις μετρητοίς το δικό σας όχημα, οπότε και η πώληση του παλιού σας οχήματος γίνεται πλέον εύκολη υπόθεση. Ολη η γραφειοκρατική διαδικασία ολοκληρώνεται από την εταιρεία ΓΟΥΝΙΩΤΗ που θα φροντίσει να σας παραδώσει το αμάξι που επιθυμείτε με το κλειδί στο χέρι και όλα τα χαρτιά τακτοποιημένα, χωρίς ψιλά γράμματα, κρυφές χρεώσεις και κυρίως σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Οι εγκαταστάσεις της AUTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ βρίσκονται στο 1ο χλμ. Λαγκαδά - Θεσσαλονίκης (πρώην αυτοκίνητα ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, δίπλα στο DISCOUNT MARKT) και είναι ανοιχτά καθημερινά με συνεχόμενο ωράριο από τις 8.00 - 19.30. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το Σάββατο το ωράριο είναι 8.00 - 14.30 (Κυριακή κλειστά)

Μπαίνοντας στη σελίδα https://gouniotis-cars-service.car.gr/cars/ θα βρείτε όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα της εταιρίας, με φωτογραφίες και αναλυτική περιγραφή. Παράλληλα, θα βρείτε και επαγγελματικά οχήματα, ενώ κάθε εβδομάδα προστίθενται νέα οχήματα.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στην AUTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ και όλα τα άλλα αφήστε τα μας!

AUTO MOTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΔΙΚΥΚΛΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ

1ο ΧΛΜ. ΛΑΓΚΑΔΑ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΤΗΛ. 23940 25701
ΚΙΝ. 6971 819 105
https://gouniotis-cars-service.car.gr/cars/
g
ouniotiservice@gmail.com

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium