Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/5/2020 12:02:40
  


 
Επισκέπτες Online: 330


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα RevmaPlus στο Λαγκαδά (φωτό + video)
22-11-2019
Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα RevmaPlus στο Λαγκαδά (φωτό + video)
 

Η RevmaPlus έρχεται δίπλα στο κοινό του Λαγκαδά, με ένα νέο κατάστημα στην Πάροδο Σεραφείμ Τσακμάνη, δίπλα στη Δημοτική Αγορά Λαγκαδά.

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια με παρουσία τοπικών φορέων και εκπροσώπων από τα media, ενώ για όλους τους παρευρισκόμενους η ενέργεια έφτασε στο ζενίθ με διάφορα δώρα και happenings.


Πατήστε παρακάτω για να δείτε το βίντεο των εγκαινίωνΜε το νέο κατάστημα της RevmaPlus, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν κορυφαία ενέργεια από τη ΖeniΘ, τον 1o πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.  

Τα εγκαίνια νέου καταστήματος  πραγματοποιήθηκαν παρουσία του κ. Δημήτρη Βουλγαρίδη, Διευθυντή Πωλήσεων, Τιμολόγησης και Ανάκτησης Πίστωσης της ΖeniΘ, καθώς και στελεχών της εταιρείας.

Η RevmaPlus αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ZeniΘ και βρίσκεται στην καρδιά του Λαγκαδά, δίνοντας μία εξαιρετική ευκαιρία για τους καταναλωτές να επισκεφτούν το νέο της κατάστημα και να αναλύσουν από κοντά τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της ZeniΘ που ταιριάζουν περισσότερο στις ενεργειακές ανάγκες τους, με οφέλη για τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Οι επισκέπτες του νέου καταστήματος αγκάλιασαν τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της ΖeniΘ, δείχνοντας ενθουσιασμό για την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της RevmaPlus στην περιοχή τους.


Από αριστερά:
Παναγιώτης Πασβάντογλου - Ιδιοκτήτης RevmaPlus Λαγκαδά
Δημήτρης Βουλγαρίδης - Διευθυντής πωλήσεων, τιμολόγησης και ανάκτησης πίστωσης της ΖeniΘ

Κοσμαδάκης ΚυριάκοςΔιευθυντής πωλήσεων RevmaPlus
Μαθιουδάκης Δημήτριος - Υπεύθυνος τομέα δικτύων πωλήσεων και υποστήριξης εργασιών της ΖeniΘ
Παντελής Γουνιώτης -
 Ιδιοκτήτης RevmaPlus Λαγκαδά


Παναγιώτης ΠασβάντογλουΚοσμαδάκης ΚυριάκοςΠαντελής Γουνιώτης

 Σοφία Τούνα, Παναγιώτης Πασβάντογλου, Τάνια Ζαρόβαλη, Παντελής Γουνιώτης

Μαθιουδάκης Δημήτριος, Σοφία Τούνα, Κοσμαδάκης Κυριάκος

Παναγιώτης ΠασβάντογλουΜαθιουδάκης Δημήτριος, Κοσμαδάκης Κυριάκος, Παντελής ΓουνιώτηςΠαναγιώτης Πασβάντογλου - Ιδιοκτήτης RevmaPlus Λαγκαδά

Μπίκας Κωνσταντίνος - Πρόεδρος ΥΚΠΑΑΠ Δήμου Λαγκαδά

Αννα Σαρίκου - Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης

Παντελής Γουνιώτης - Ιδιοκτήτης RevmaPlus Λαγκαδά

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium