Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/7/2020 03:42:43
  


 
Επισκέπτες Online: 209


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ταχματζίδης: «Ποιος είπε ότι κλείνουμε τα Λουτρά; Προχωράμε με καθαρές διαδικασίες και στόχο τον διεθνή διαγωνισμό»
07-01-2020
Ταχματζίδης: «Ποιος είπε ότι κλείνουμε τα Λουτρά; Προχωράμε με καθαρές διαδικασίες και στόχο τον διεθνή διαγωνισμό»
 

«Την διοίκηση Πρωτοδικείου δεν την ορίσαμε επειδή θέλουμε να κλείσουμε τα Λουτρά, όπως ερμήνευσαν κάποιοι την απόφασή μας, αλλά γιατί θέλουμε να συνεχιστεί η λειτουργία τους με πολύ καλύτερες συνθήκες από τις υπάρχουσες», δήλωσε ο δήμαρχος Λαγκαδά, κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΤ 3 και την εκπομπή «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ», την οποία παρουσιάζουν οι κυρίες Θάλεια Ζαγναφέρη και Χριστίνα Συμεωνίδου.

«Η διοίκηση Πρωτοδικείου επιλέχθηκε ως μια νομική διέξοδος προκειμένου να μην επωμιστούν τα μέλη της βάρη του παρελθόντος αλλά να έχουν ευθύνη μόνο για τα δικά τους πεπραγμένα», εξήγησε ο κ. Ταχματζίδης.

«Θα προχωρήσουμε με καθαρές διαδικασίες και η πιο καθαρή είναι ο διεθνής διαγωνισμός. Επειδή, όμως, αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, στο μεσοδιάστημα θα ενισχύσουμε το προσωπικό και θα συμμαζέψουμε τα οικονομικά. Το αδύνατο σημείο είναι η έλλειψη ξενοδοχειακής υποδομής. Πρέπει να γίνει εκεί μια νέα ξενοδοχειακή υποδομή η οποία θα αφορά αποκλειστικά στα Λουτρά. Εμείς ως Δήμος δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ένα τέτοιο πρότζεκτ. Γι' αυτό και, όπως προανέφερα, το επόμενο βήμα μετά την διοίκηση Πρωτοδικείου είναι η αναζήτηση επενδυτή. Και όχι μόνο για τις ιαματικές πηγές αλλά για το σύνολο της έκτασης των 600 στρεμμάτων», τόνισε ο δήμαρχος Λαγκαδά και πρόσθεσε:

«Η κακοδιοίκηση και η κακοδιαχείριση των προηγούμενων χρόνων μας ακολουθούν και μας δημιουργούν προβλήματα. Μας στερούν και έσοδα. Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το αναψυκτήριο και η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων που υπάρχουν στα Λουτρά και που αυτή την στιγμή δεν λειτουργούν καθώς τους έχει αφαιρεθεί η άδεια λόγω κάποιων θεμάτων που υπάρχουν, με συνέπεια να χάνουμε χρήματα από ενοίκια».

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium