Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/8/2020 06:08:45


  


 
Επισκέπτες Online: 214


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η οικονομική θέρμανση έχει όνομα στο Λαγκαδά: THERMO-X Νίκος Καραπεστίνας
04-02-2020
Η οικονομική θέρμανση έχει όνομα στο Λαγκαδά: THERMO-X Νίκος Καραπεστίνας
 

Ηρθε η ώρα να βάλετε φυσικό αέριο στο σπίτι σας; Κάντε το τώρα, και εξασφαλίστε δωρεάν τέλη σύνδεσης, οικονομία στη θέρμανση και ζεστό νερό όλο το 24ωρο για πάντα!

Όμως πώς να εμπιστευθείτε κάποιον τυχαίο εγκαταστάτη που μπορεί να σας δώσει τη χαμηλότερη προσφορά για εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου;

Εμείς σας προτείνουμε έναν σταθερό συνεργάτη, με παρουσία πολλών ετών στην αγορά του Λαγκαδά: την εταιρεία THERMO-X του Νικόλαου Καραπεστίνα, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην πόλη μας εδώ και 20 χρόνια και το όνομα του αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας και της έμπειρης εργασίας, ενώ για οτιδήποτε χρειαστείτε βρίσκεται δίπλα σας με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για κάθε τύπο λέβητα και φυσικά σέρβις από το εξειδικευμένο συνεργείο THERMO-X.

Το κατάστημα THERMO-X βρίσκεται στην οδό Καλλιπόλεως με Παντίρη γωνία στο κέντρο του Λαγκαδά (απέναντι από το μάρκετ Γρηγορούδη) και εδώ μπορείτε να δείτε ζωντανά όλους τους λέβητες, να ενημερωθείτε για τις προδιαγραφές, τις δυνατότητες του κάθε μοντέλου, την εγγύηση και φυσικά το κόστος.

Επίσης, όσοι κάνετε τώρα αίτηση για φυσικό αέριο εξασφαλίζετε δωρεάν τα τέλη σύνδεσης, ενώ η THERMO-αναλαμβάνει να «τρέξει» για εσάς όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία εγκατάστασης λέβητα αερίου στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Το εξειδικευμένο συνεργείο της THERMO-θα επισκεφθεί το χώρο σας και θα σας προτείνει την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση θέρμανσης για εσάς, κάνοντας τη μελέτη της εγκατάστασης, την τοποθέτηση και το σέρβις. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μία επίσκεψη στο κατάστημα ή ένα τηλεφώνημα στο 23940 23249.Λέβητας επιτοίχος αερίου IMMERGAS

ΘΕΛΕΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ; THERMO-X ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ποιον λέβητα να διαλέξω;

Οι επιλογές σας είναι πολλές. Η THERMO-συνεργάζεται μόνο με αξιόπιστες εταιρείες λεβήτων αερίου, με πολλά χρόνια εγγύησης, ώστε να έχετε το κεφάλι ήσυχο για ότι κι αν συμβεί. Συγκεκριμένα, στο κατάστημα της THERMO-θα βρείτε τους ιταλικούς λέβητες FERROLIIMMERGASBAXI και RIELO που συνοδεύονται από εγγύηση από 2 έως και 7 έτη και ανταγωνιστικές τιμές.

Όλα τα μοντέλα των λεβήτων συμπύκνωσης αερίου έχουν πανεύκολη λειτουργία (ψηφιακός πίνακας ελέγχου με πλήκτρα εύκολης λειτουργίας και σύμβολα), υψηλά στάνταρ ασφάλειας (ηλεκτρονικός έλεγχος καύσης που παρακολουθεί συνεχώς την καύση και δικλείδες ασφαλείας), ενεργειακή απόδοση Α+, μεγάλη εξοικονόμηση ρεύματος (με τη λειτουργία ECO) και αντοχή ακόμη και σε πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Επίσης, οι λέβητες έχουν γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, αφού δεν «αναστατώνεται» όλο το σπίτι, αλλά μόνο ο χώρος που θα τοποθετηθεί ο λέβητας.

Στη THERMO-θα βρείτε ακόμη λέβητες πετρελαίου ή ξύλου, σόμπες πέλετ, κλιματιστικά, υδραυλικά είδη και ότι αφορά την θέρμανση και ψύξη του χώρου σας.

Η THERMO-Χ είναι ο σταθερός σας συνεργάτης εδώ και 20 χρόνια και θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά σας για πολλά χρόνια ακόμη. Η παρουσία της εταιρείας σας εξασφαλίζει σιγουριά, αξιοπιστία και μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας με κάθε πελάτη.

Επιτοίχιος λέβητας συμπύκνωσης αερίου RIELLO

THERMO-X

ΚΑΡΑΠΕΣΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ & ΠΑΝΤΙΡΗ ΓΩΝΙΑ, ΛΑΓΚΑΔΑΣ

ΤΗΛ. 23940 23249

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium