Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/8/2020 05:25:12


  


 
Επισκέπτες Online: 247


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Καραγιάννης και Ιωάννου "χτίζουν" την αυτοδιοίκηση
07-02-2020
Καραγιάννης και Ιωάννου "χτίζουν" την αυτοδιοίκηση

Στην Επιτροπή που συγκρότησε το Υπουργείο Εσωτερικών με απόφαση του Πάνου Θεοδωρικάκου για την προετοιμασία του νόμου για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συμμετέχουν και δύο αυτοδιοικητικά στελέχη απο την Θεσσαλονίκη.

Ως μέλη στην επιτροπή συμμετέχουν ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδά και ειδικός συνεργάτης της ΚΕΔΕ Γιάννης Καραγιάννης, ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Νίκος Ιωάννου, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος. Η επιτροπή θα επεξεργαστεί προτάσεις για θέμα που αφορούν αρμοδιότητες και πόρους για την αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού.

Σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και πρόεδρος του Ιδρύματος Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου- Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου, Ξενοφών Κοντιάδης. Αντιπρόεδρος είναι ο αν. Καθηγητής του ΕΚΠΑ Νίκος Κομνηνός Χλέπας και μέλη οι: Ιωάννης Καραγιάννης, εκπρόσωπος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ως μέλος). Νίκος Ιωάννου, Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ως μέλος). Δήμητρα Κουτσούρη, επιστημονικός συνεργάτης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ως μέλος). Κωνσταντίνος Τσιμάρας, Αναπληρωτής καθηγητής Δημοσίου Δικαίου. (ως μέλος). Γεωργία Βαλατσού, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Εσωτερικών (ως μέλος). Θεόδωρος Οικονόμου, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών (ως μέλος). Θεόδωρος Γκοτσόπουλος, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. (ως μέλος). Παναγιώτης Καρκατσούλης, νομικός (ως μέλος) Σπυρίδων Σπύρος, Δρ. στη Δημόσια Διοίκηση και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε). (ως μέλος).

www.myportal.gr

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium