Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/9/2020 06:39:22


  


 
Επισκέπτες Online: 217


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Τα ΚΑΦΑΟ έγιναν έργα τέχνης στο Καβαλάρι! (φωτο)
23-03-2020
Τα ΚΑΦΑΟ έγιναν έργα τέχνης στο Καβαλάρι! (φωτο)
 

Εργα τέχνης έγιναν τρία ΚΑΦΑΟ (κατανεμητές τηλεφωνίας) στο Καβαλάρι, χάρη στα έμπειρα χέρια της καλλιτέχνιδος Γεωργίας Κουσαξίδου.H Γεωργία Κουσαξίδου, που κατοικεί στο Καβαλάρι, είναι απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών και με τα πινέλα και της μπογιές της θέλει να ομορφύνει όλο τον κόσμο!  Εργα της στολίζουν τους τοίχους του Δημοτικού Σχολείου Καβαλαρίου, όπου ζωγράφισε μέχρι και τις σκάλες του κτιρίου με όμορφα μηνύματα.

Πρόσφατα, η Γεωργία, σε συνεργασία με την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Καβαλαρίου Γεωργία Μιχαηλίδου, ανέλαβαν να ομορφύνουν το χωριό, ξεκινώντας από τα άτονα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ, τα οποία μετατράπηκαν σε έργα τέχνης με θέματα όπως φύση, ζώα και διάστημα.

Παράλληλα, μόλις τελειώσει η απαγόρευση των μετακινήσεων, η Γεωργία έχει στα σχέδια της να ομορφύνει ακόμη περισσότερο το Καβαλάρι, ζωγραφίζοντας θέματα της ελληνικής αρχιτεκτονικής στην κεντρική πλατεία, αλλά και ένα περίπτερο που τώρα είναι κλειστό να το ζωγραφίσει με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται ανοιχτό.

Η Γεωργία δεν αμείβεται γι’ αυτό που κάνει, θεωρώντας πως οτιδήποτε είναι για το κοινό καλό δεν πρέπει να έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, αλλά να προσφέρεται αφιλοκερδώς. «Η αμοιβή μου είναι η χαρά των ανθρώπων όταν βλέπουν τα έργα μου, τα θαυμάζουν, φωτογραφίζονται μαζί τους και αυτό είναι που με γεμίζει μεγάλη ικανοποίηση» αναφέρει χαρακτηριστικά.Παράλληλα, η Γεωργία ζωγραφίζει βιτρίνες καταστημάτων κατά τη διάρκεια των γιορτών, δημιουργεί εντυπωσιακές ζωγραφιές παιδικών ηρώων σε δωμάτια, κάνει ζωγραφική πάνω σε υφάσματα και τσάντες και με τα πινέλα της θέλει να δώσει χρώμα και ομορφιά σε κάθε άψυχο και ψυχρό τοίχο ή αντικείμενο!

Δείτε τις δουλειές της Γεωργίας και στο Facebook

Τηλ. 6982 357 355 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium