Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/6/2020 02:29:15
  


 
Επισκέπτες Online: 224


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Προσφορές από τη NOVA για τηλεφωνία, ίντερνετ και τηλεόραση
22-04-2020
Προσφορές από τη NOVA για τηλεφωνία, ίντερνετ και τηλεόραση

Στο νέο κατάστημα της NOVA στο Λαγκαδά στην οδό Κανάρη 27 σας περιμένει ένας ολοκληρωμένος κόσμος επικοινωνίας και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Επισκεφθείτε τώρα το κατάστημα και ενημερωθείτε για τις προσφορές που ισχύουν για συνδυαστικά προγράμματα τηλεφωνίας, ίντερνετ και τηλεόρασης. Η NOVA συνεργάζεται πλέον με την επιχείρηση COMPUTER WORLD του κου Ευριπίδη Ζέλκα, ώστε να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας, τεχνολογίας, υποστήριξης σε προγράμματα και μηχανογράφησης επιχειρήσεων,  service υπολογιστών και πολλές ακόμη υπηρεσίες.Οι νέες προσφορές NOVA

Με μόλις 20,90 € το μήνα το Nova2play σου προσφέρει γρήγορο και αξιόπιστο internet έως 24ΜBps και απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και κινητά σε όλη τη χώρα.

Για τους επαγγελματίες, η προσφορά της Nova περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, 8 ωρες προς κινητά, 2 γραμμές τηλεφώνου, στατική IP, δωρεάν εγκατάσταση, εξοπλισμός και τέλη ενεργοποίησης με μόνο 23,00 € το μήνα.  

Το νέο πρόγραμμα της Nova για την οικογένεια λέγεται nova3play family και σου προσφέρει τηλεόραση με πάνω από 250 κανάλια (με Nova On Demand και Nova go) και γρήγορο και αξιόπιστο internet έως 24ΜBps στην τιμή των 26,90 € το μήνα και δώρο το Nova Full Pack για 3 μήνες για να μη χάσετε αγώνες και κινηματογραφικές πρεμιέρες.

Μην ξεχνάς πως στη NOVA Λαγκαδά- Κανάρη 27 μπορείς να πληρώσεις λογαριασμούς NOVA - FORTHNET (χωρίς προμήθεια), αλλά και κάθε λογαριασμό πληρωμής (ρεύμα, αέριο, νερό, κινητή-σταθερή τηλεφωνία, ΕΦΚΑ κ.α.), να ανανεώσεις προγράμματα ή να κάνεις νέα σύνδεση, να επισκευάσεις υπολογιστή ή laptop, να αγοράσεις ταμειακή μηχανή για την επιχείρηση σου και να συνδεθείς με τη NOVA Energy για οικονομικό ρεύμα.

Ελα τώρα στη NOVA Λαγκαδά για προσφορές, τέλεια εξυπηρέτηση και απίστευτα πολλές υπηρεσίες τεχνολογίας!

 
Πως να φτάσετε στη Nova (από το Κέντρο Υγείας Λαγκαδά)Πως να φτάσετε στη Nova (από το Αστυν. Τμήμα Λαγκαδά)


Πως να φτάσετε στη Nova (από την Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά)Πως να φτάσετε στη Nova (από την είσοδο της πόλης)
Nova Λαγκαδά

Computer World Ευριπίδης Ζέλκας

Κανάρη 27, Λαγκαδά

Τηλ: 23940 22666 

info@comworld.gr

FB Nova Λαγκαδά, Κανάρη 27

www.comworld.gr


 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium