Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/6/2020 01:28:46
  


 
Επισκέπτες Online: 256


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ανακοίνωση από τα ΚΞΓ BEST
06-05-2020
Ανακοίνωση από τα ΚΞΓ BEST
 

Αγαπητοί μας γονείς και μαθητές,

Με μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι, ακολουθώντας τις εντολές του Υπουργείου Παιδείας, ξεκινάνε τα μαθήματα στις 18 Μαΐου με τους μαθητές Γυμνασίου, για τα επίπεδα C Senior μέχρι Proficiency και για τα Γερμανικά από GJ2 μέχρι GJ4, χωρίς καμία αλλαγή στο πρόγραμμα σπουδών.

Οι γραπτές εξετάσεις για το πιστοποιητικό ESB των επιπέδων B1, B2 & C2 θα διεξαχθούν στις 11-12 Ιουλίου. Επομένως, έχουμε την ευχέρεια να αναπληρώσουμε άνετα τα μαθήματα που δεν έγιναν. Για τους μαθητές του Δημοτικού (που αφορά τα επίπεδα Pre Junior έως B Senior και G. Pre Junior και GJ1) ευελπιστούμε ότι θα επιτραπεί να επιστρέψουν στα θρανία τον Ιούνιο και προνοούμε, ούτως ώστε να καλυφθούν οι ώρες και οι απαραίτητες γνώσεις.

Ο χώρος θα έχει απολυμανθεί σχολαστικά, κάτι που θα γίνεται και σε καθημερινή βάση. Θα υπάρχουν σε όλους τους χώρους αντισηπτικά, οι καθηγητές θα φοράνε μάσκα (που είναι προαιρετική για τα παιδιά) και μετά το πλύσιμο των χεριών στις τουαλέτες, θα χρησιμοποιείται χαρτί μιας χρήσης. Συστήνουμε μόλις εισέλθουν στο χώρο και πριν την αποχώρησή τους να χρησιμοποιούν αντισηπτικό για προληπτικούς λόγους.

Αν και περάσαμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, μια απίστευτη δοκιμασία, με ανακούφιση θα σας υποδεχτούμε ξανά, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να συνεχίσουμε την μαθησιακή μας διαδρομή πιο ξέγνοιαστοι. Ούτως ή άλλως, είμαι βέβαιη ότι οι μαθητές μας θα έχουν μια ομαλή επάνοδο, αφού όλο αυτό το διάστημα εξασκούνταν σε όλα τα γνωστικά πεδία μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας που τους είχα στείλει διαδικτυακά.

Ανυπομονούμε να ξαναγεμίσει ο χώρος απ' τις χαρούμενες φωνές των παιδιών και να ξαναδούμε τα ζεστά χαμόγελα των γονέων!

Καλή αντάμωση!

Με αγάπη και εκτίμηση

Η ιδιοκτήτρια & διευθύντρια του Κ.Ξ.Γ "BEST"

Πόπη Μητραλέλη

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium