Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/6/2020 02:10:04
  


 
Επισκέπτες Online: 226


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ανδρεάδου: «Ο Δήμος Λαγκαδά βρίσκεται σε μόνιμη άγνοια για το θέμα της ΜΕΑ»
13-05-2020
Ανδρεάδου: «Ο Δήμος Λαγκαδά βρίσκεται σε μόνιμη άγνοια για το θέμα της ΜΕΑ»
 

Αντίθετη σε οποιαδήποτε μορφή υποβάθμισης στο δήμο Λαγκαδά τονίζει πως είναι η Νίκη Ανδρεάδου και η παράταξη της «Πολίτες Με Οραμα», με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρουν την περιοχή του ΧΥΤΑ Μαυροράχης ως επικρατέστερη για την κατασκευή Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΜΕΑ).

Η κ. Ανδρεάδου μέσω ανάρτησης στο προφίλ της στο facebook κατηγορεί τον δήμο Λαγκαδά για μόνιμη άγνοια για ένα τόσο σοβαρό θέμα και ζητά άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα τη ΜΕΑ και ζητά ξεκάθαρες απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε την ανάρτηση της:

 

Με αφορμή τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τα οποία ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την κατασκευή –σε ό,τι αφορά τον Δυτικό τομέα Θεσσαλονίκης- της Μονάδας Επεξεργασίας (καύσης) Απορριμμάτων (ΜΕΑ) στην περιοχή του Λαγκαδά και πιο συγκεκριμένα σε έκταση περιφερειακά του ΧΥΤΑ Μαυροράχης, η παράταξή μας «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» δηλώνει κάθετα αντίθετη σε οποιαδήποτε μορφή υποβάθμισης και περαιτέρω επιβάρυνσης του Δήμου Λαγκαδά.

Ως αρχηγός της παράταξής μας έθεσα επανειλημμένα ερωτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την εξέλιξη αυτού του έργου.

Ο Δήμος Λαγκαδά, από την πλευρά του, επικαλείται μονίμως άγνοια για ένα τόσο σοβαρό θέμα, ενώ, από την άλλη, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι συμμετέχει στο Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό…

Η παράταξή μας «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση ότι τέτοιες σοβαρές αποφάσεις δεν θα πρέπει να λαμβάνονται εν αγνοία της τοπικής κοινωνίας όταν, μάλιστα, ο Δήμος μας έχει υποστεί ήδη μια μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Σε κάθε περίπτωση απαιτείται να υπάρξει επιτέλους επίσημη ενημέρωση από τη Διοίκηση και το Δημοτικό Συμβούλιο, που επιβάλλεται να συγκληθεί με μοναδικό θέμα το συγκεκριμένο έργο.

Απαιτούμε ξεκάθαρες απαντήσεις για το μέλλον του τόπου μας!

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium