Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/6/2020 01:32:44
  


 
Επισκέπτες Online: 307


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη συνεδρίαση για τη ΜΕΑ μέσω τηλεδιάσκεψης
22-05-2020
Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη συνεδρίαση για τη ΜΕΑ μέσω τηλεδιάσκεψης
 

Η δυστοκία της Δημοτικής Αρχής του Λαγκαδά να συγκαλέσει άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο με τη φυσική παρουσία, των Δημοτικών Συμβούλων και άλλων φορέων της περιοχής προκειμένου να απαντήσει στην καταστροφική για την περιοχή μας απόφαση της περιφέρειας Κ.Μ. που καθορίζει χώρο εγκατάστασης Μ.Ε.Α. (Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων) πλησίον του ΧΥΤΑ Μαυρομάτης και η επιλογή να βάζει Δημοτικά Συμβούλια με θέματα ήσσονος σημασίας, μας ανησύχησε σοβαρά.

Αυτή η καθυστέρηση του Δημάρχου και της προέδρου του Δ.Σ. οδήγησε 20 Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης διαφορετικών παρατάξεων να αιτηθούν την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. με τη φυσική παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων με μοναδικό θέμα την απόφαση χωροθέτησης του Μ.Ε.Α. Δυτικού τομέα στην περιοχή της Μαυροράχης παίρνοντας φυσικά όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας. Το παραπάνω αίτημα η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι υποχρεωμένη να το υλοποιήσει, το μετατρέπει σε άλλη μια γραφική τηλεδιάσκεψη που κανείς ούτε  καν οι συμμετέχοντες καταλαβαίνουν τι γίνεται, τι λέγεται και τι αποφασίζεται και από ποιους.

Κατά τη γνώμη μας η Δημοτική Αρχή του κ. Ταχματζίδη αξιοποιεί τα μέτρα της πανδημίας για να κωλυσιεργήσει απέναντι στην απόφαση καταδίκης χωροθέτησης του Μ.Ε.Α. Δυτικού Τομέα από το Δημοτικό Συμβούλιο οδηγώντας τον τόπο μας στην περιβαλλοντολογική καταστροφή για τα επόμενα 50 χρόνια, βάζοντας ουσιαστικά πλάτη στις επιλογές της κυβέρνησης, της περιφέρειας και των ιδιωτών που θα θησαυρίζουν από αυτή την εγκατάσταση (ΣΔΙΤ).

Τα συμπεράσματα  δικά σας!!!

Υ.Γ. Μη τολμήσουν να πουν ότι σκέφτονται την υγεία μας γιατί πριν μια βδομάδα συγκάλεσαν σύσκεψη για τα αδέσποτα (καλώς) καλώντας όλους τους προέδρους, τα Τ.Σ., τα φιλοζωικά σωματεία κλπ.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Λαγκαδά

Γεωργουδάκης Φίλιππος     

21/5/2020

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium