Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2020 05:04:11
  


 
Επισκέπτες Online: 189


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πρόσβαση για ΑΜΕΑ απέκτησε το 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά
18-06-2020
Πρόσβαση για ΑΜΕΑ απέκτησε το 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά

Ολοκληρώνονται εντός της ημέρας οι εργασίες εγκατάστασης ενός αναβατορίου για Ατομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) στο 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Διευθύντριας της Σχολικής Μονάδας Αννας Τιρικανίδου δίνοντας εντολή να κινηθούν τάχιστα οι διαδικασίες για την εγκατάσταση του συστήματος υποδοχής μαθητών με κινητικά προβλήματα.

Το αναβατόριο τοποθετήθηκε στο εξωτερικό και εσωτερικό κλιμακοστάσιο του 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά και θα επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση μαθητών AμεΑ.

Επιστολή της Διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά:

Ένα αίτημα πολλών χρόνων του 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά έγινε, επιτέλους, πραγματικότητα. Το σχολείο απέκτησε, πλέον, σύστημα υποδοχής μαθητών ΑΜΕΑ, το οποίο πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφαλή είσοδο μαθητών ΑΜΕΑ στο κτήριο και την άνοδό τους στον 1ο όροφο. Στο παρελθόν, χρειάστηκε να μετεγγραφούν μαθητές μας σε άλλο σχολείο, γιατί δε μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στον 1ο όροφο, όπου βρίσκονται τα Εργαστήρια Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Φυσικών Επιστημών. Τις τελευταίες ημέρες εκτελούνται πυρετωδώς εργασίες για την εγκατάσταση σύγχρονης ράμπας για την ασφαλή είσοδο στο κτήριο και αναβατόριο ΑΜΕΑ για την ασφαλή, γρήγορη κι άνετη άνοδο στον 1ο όροφο. Σε συνδυασμό με την τουαλέτα ειδικών προδιαγραφών, η οποία έγινε τον προηγούμενο Αύγουστο, είμαστε πλέον σε θέση να υποδεχόμαστε με αξιοπρέπεια μαθητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και μετακινούνται με αναπηρικό αμαξίδιο.


Με την ιδιότητα της διευθύντριας της εν λόγω σχολικής μονάδας, απευθύνω θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λαγκαδά κ. Μπίκα Κωνσταντίνο για την άοκνη προσπάθειά του και το ειλικρινές ενδιαφέρον του, προκειμένου να γίνει η προμήθεια των μηχανημάτων και η ασφαλής εγκατάστασή τους. Ευχαριστώ, επίσης, και τον μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαγκαδά κ. Κίτσογλου Σάββα για τη συνολική επίβλεψη των έργων.

Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά

Δρ Τιρικανίδου Αννα

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium