Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/9/2020 14:20:48


  


 
Επισκέπτες Online: 310


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


O «Ενεργός Δημότης» για το πρόβλημα της ανακύκλωσης στο Δήμο Λαγκαδά
02-09-2020
O «Ενεργός Δημότης» για το πρόβλημα της ανακύκλωσης στο Δήμο Λαγκαδά
 

Διαβάστε την επιστολή της παράταξης του «Ενεργού Δημότη» που υποβλήθηκε προς τον Δήμο Λαγκαδά για το πρόβλημα της ανακύκλωσης.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ;;;

Στις 25/08/2020 υποβάλαμε το παρακάτω έγγραφο (αρ.πρωτ.30643)

κ. Δήμαρχε και κ. Αντιδήμαρχε καθαριότητας

στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ενδιαφερθήκαμε να μάθουμε τι γίνεται με το θέμα της ανακύκλωσης στον Δήμο Λαγκαδά και αν όλα λειτουργούν όπως πρέπει.

Η απάντηση σας κ. αντιδήμαρχε ήταν ότι: «υπάρχει πρόβλημα με τα απορριμματοφόρα του Δήμου, ότι είναι χαλασμένα, περιμένατε επισκευές δεν είχατε άτομα κλπ».

Παρακαλούμε να μας απαντήσετε εγγράφως πόσα είναι τα απορριμματοφόρα της ανακύκλωσης που λειτουργούν και αν όντως ανακυκλώνουμε τα υλικά που με κόπο και σχολαστικότητα πολλοί δημότες μας τα ρίχνουν στους μπλε κάδους.

Επίσης να μας απαντήσετε αν σταματήσαμε σαν δήμος να λειτουργούμε την ανακύκλωση και για πόσο διάστημα έγινε ή αν ακόμη γίνεται;;

Δεν είναι σοβαρό να παλεύεις για τη ΜΕΑ και την κακή λειτουργία του ΧΥΤΑ και στην ουσία να κάνεις τα αντίθετα μολύνοντας το περιβάλλον για το οποίο δήθεν μάχεσαι.

Η αλήθεια είναι ότι το Δημοτικό συμβούλιο ψήφισε αρκετά αλμυρό κονδύλιο για επισκευές και συνεργεία αυτοκινήτων, οπότε η δικαιολογία δεν ισχύει.

Το πρόβλημα της μη ανακύκλωσης στον Δήμο μας χρονίζει εδώ και καιρό και είναι τραγικό όλη η Ελλάδα να μιλά για το θέμα, τα παιδιά μας στα σχολεία να μιλούν και να ενημερώνονται, οι γονείς στο σπίτι να εμπνέουμε τα παιδιά με τις αρχές της ανακύκλωσης, και ένα απορριμματοφόρο που γράφει «ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ» να φέρνει τα πάνω κάτω.

Από τη διοίκηση ενός Δήμου δεν ζητούμε να κάνει θαύματα, ούτε βέβαια ασθμαίνοντας να τρέχει πίσω από τα γεγονότα, αλλά τουλάχιστον να προλαβαίνει το πρόβλημα πριν αυτό εκδηλωθεί, και να θεραπεύει άμεσα την άρρωστη κατάσταση.

Περιμένουμε την απάντησή σας για να ενημερώσουμε και εμείς με τη σειρά μας τους δημότες και τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

Με εκτίμηση

Οι Δ.Σ. ΕΝ.ΔΗΜΟΤΗ ΛΑΓΚΑΔΑ

Μ.ΤΑΥΡΙΔΟΥ
Σ.ΜΠΑΣΙΑΣ
Σ.ΜΠΕΦΑ
Θ.ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ
Α.ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium