Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/1/2022 21:38:51
    Επισκέπτες Online: 598


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LAGADAS.NET
02-04-2010
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LAGADAS.NET

Ιστοσελίδες και blog αναπαρήγαγαν είδηση που αναφέραμε πρώτοι εμείς
Στις δύο εβδομάδες της λειτουργίας του, η ιστοσελίδα μας Lagadas.net κατάφερε μια μεγάλη πανελλήνια πρωτιά. Πρόκειται για την είδηση του κλεισίματος της Εγνατίας Οδού από αγρότες της επαρχίας Λαγκαδά την Μ.Τρίτη, που δημοσιοποιήθηκε πρώτα στη δική μας ιστοσελίδα και στη συνέχεια αναπαρήγαγαν την είδηση μεγάλα blog και ιστοσελίδες, αναφέροντας ως πηγή το Lagadas.net.
Διαβάστε τη δημοσίευση από την πρώτη στιγμή των κινητοποιήσεων

31/3/10 ώρα 10 το πρωί
: Αυτή τη στιγμή είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην Καβάλα απο τους αγρότες της επαρχίας Λαγκαδά. Συγκεκριμένα, η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ στο ύψος του Προφήτη Λαγκαδά και η παλιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Καβάλας στο ύψος της Γερακαρού και του Σχολαρίου.
Στην κινητοποίηση συμμετέχουν περισσότερα από 200 τρακτέρ με περίπου 350 αγρότες και αναμένεται να κρατήσουν κλειστούς τους δρόμους τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, ενώ οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.
Οι αγρότες διαμαρτύρονται, καθώς το υπουργείο Γεωργίας έχει "αποκλείσει" την επαρχία Λαγκαδά από τη διαχείριση κοινοτικών πόρων και πλέον η διαχείριση περνάει από τα χέρια της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λαγκαδά στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης και οι αγρότες του Λαγκαδά χάνουν μεγάλο μέρος των κονδυλίων, σύμφωνα με τον κ. Θ. Ιορδανίδη, επικεφαλή των κινητοποιήσεων.
Ποιοι αναπαρήγαγαν την είδηση
H ιστοσελίδα μας lagadas.net ήταν η πρώτη ιστοσελίδα που δημοσίευσε την είδηση της κινητοποίησης των αγροτών και ενημέρωνε συνεχώς για την πορεία των δρόμων. Αμέσως μετά η είδηση αναπαράχθηκε από το blog: troktiko.blogspot.com που είναι το μεγαλύτερο σε αναγνωσιμότητα blog στην Ελλάδα. Διαβάστε εδώ http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_1599.html και εδώ http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_4856.html.
Εκτός από το troktiko, δεκάδες ακόμη ιστοσελίδες και blog αναπαρήγαγαν την είδηση από εμάς: Διαβάστε εδώ, από το blog: i-news.gr http://www.i-news.gr/60/kleistoi-oloi-oi-dromoi-pou-odigoun-sti-kavala.htm, το blog: news24plus http://news24plus.blogspot.com/2010/03/blog-post_8748.html. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium