Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/2/2019 22:48:03
  


 
Επισκέπτες Online: 341


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Καλλιόπη Κωνσταντινίδου: Από το Λαγκαδά στη Νομική του Στρατού
03-09-2015
Καλλιόπη Κωνσταντινίδου: Από το Λαγκαδά στη Νομική του Στρατού


Πρώτη σε μόρια στο Γενικό Λύκειο Λαγκαδά

Το συστηματικό διάβασμα και η σωστή προετοιμασία ήταν οι σημαντικότεροι παράγοντες για την μεγάλη επιτυχία της Καλλιόπης Κωνσταντινίδου από τον Λαγκαδά, που συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια μεταξύ των συμμαθητών της (18.724 μόρια) στο Γενικό Λύκειο Λαγκαδά, γεγονός που της έδωσε τη δυνατότητα να εισαχθεί στη σχολή Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων (ΣΣΑΣ) στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια, μιλώντας στο lagadas.net εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίηση της, τονίζοντας πως με συστηματικό διάβασμα, ψυχραιμία και στήριξη από το περιβάλλον, όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Με άριστα το 20, η Καλλιόπη έγραψε 19,7 στα Λατινικά, 19,1 στη Βιολογία Γενικής, 18,6 στη Λογοτεχνία, 18,4 στα Αρχαία κατεύθυνσης, 18 στην Ιστορία και 16 στην Εκθεση. Όμως παρά τις πολύ υψηλές επιδόσεις της, η Καλλιόπη τονίζει πως στο φροντιστήριο «ΓΕΝΙΚΟ» όπου φοιτούσε, οι καθηγητές της την είχαν προετοιμάσει για πολύ δυσκολότερα θέματα. «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την επίδοση μου και από τη σχολή που πέρασα. Ηταν η πρώτη μου επιλογή και το φροντιστήριο «ΓΕΝΙΚΟ» δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες μου, καθώς γινόταν πολύ καλή δουλειά και καλύψαμε πλήρως την ύλη χωρίς να έχουμε κενά».

Για τις φετινές επιτυχίες του φροντιστηρίου «ΓΕΝΙΚΟ»,  ο ιδιοκτήτης Αρης Στοϊμένης ανέφερε στο lagadas.net: «Φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η καλύτερη επίδοση στο Γενικό Λύκειο Λαγκαδά σημειώθηκε από την μαθήτρια μας Καλλιόπη Κωνσταντινίδου της Θεωρητικής κατεύθυνσης. Οι πρωτιές αυτές και η εισαγωγή των μαθητών μας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι το κίνητρο για να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου να εργαζόμαστε για νέες επιτυχίες στο μέλλον. Το φροντιστήριο «ΓΕΝΙΚΟ» είναι αρωγός στην προσπάθεια των μαθητών της επαρχίας μας για την υλοποίηση των στόχων τους».

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του φροντιστηρίου ΓΕΝΙΚΟ για το 2015

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium