Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/9/2018 10:17:59

  


 
Επισκέπτες Online: 151


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ "ΖΑΧΑΡΙΑ": Η σχολική χρονιά 2017-18 ξεκινά με τις καλύτερες εντυπώσεις!
25-09-2017
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ "ΖΑΧΑΡΙΑ": Η σχολική χρονιά 2017-18 ξεκινά με τις καλύτερες εντυπώσεις!


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο πατήρ Παύλος Καρατζίδης με τη συνοδεία του πατρός Δημητρίου της ενορίας μας, ήταν δίπλα μας για να τελέσει τον αγιασμό και να προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές του σε μια τόσο σημαντική ημέρα για το σχολείο μας.

Υποδεχτήκαμε τη φετινή σχολική χρονιά με ένα μεγάλο πάρτυ, γεμάτο με πολύ κέφι και χορό. Μικροί και μεγάλοι γιορτάσανε στους μουσικούς ρυθμούς που επέλεξε ειδικά για εμάς ο DJ Prince Nikola από την Αθήνα.


Ακόμα, ο κ. Ηλίας Κούτλας, μάγειρας και ιδιοκτήτης επιχειρήσεων εστίασης και catering στη Σίνδο Θεσ/νίκης, γνωστός από την συμμετοχή του στην πρόσφατη τηλεοπτική σειρά «Master Chef», επιμελήθηκε την προετοιμασία του μπουφέ με τις ιδιαίτερες γευστικές δημιουργίες του και μοιράστηκε μαζί μας τις πολύτιμες συμβουλές του για ένα υγιεινό κολατσιό για το σχολείο.


Όλοι οι μαθητές μας πήρανε τις σχολικές τους τσάντες για το φετινό σχολικό έτος. Επίσης, ειδικά φέτος, ακολουθώντας ένα γερμανικό έθιμο που αφορά στους μαθητές που ξεκινούν τη σχολική χρονιά, προσφέραμε στους μαθητές μας ένα χάρτινο χωνί γεμάτο με καραμέλες, παιχνίδια και είδη σχολείου.Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση αλλά και όλους όσους συνέβαλαν με την παρουσία τους και το χαμόγελο τους, γονείς, μαθητές και  αποφοίτους, στην έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς με τον πιο θετικό και διασκεδαστικό τρόπο.

Κοντά στα παραπάνω, πρέπει να προσθέσουμε και την εξαιρετικά τιμητική ένταξη του Εκπαιδευτηρίου μας στην μεγάλη γιορτή της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών στις 26/9/2017, της οποίας την επίβλεψη για τη χώρα μας έχει το Υπουργείο Παιδείας και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Συμβούλιο της  Ευρώπης  και  της  Ευρωπαϊκής  Ένωσης.

Η όλη προσπάθεια, η οποία κατάφερε να ενώσει εκατομμύρια ανθρώπους από 45 χώρες, αποσκοπεί στο να ενθαρρύνει την πολυγλωσσία και να προσφέρει οφέλη υπέρ του διαπολιτισμικού διαλόγου, της κοινωνικής συνοχής και της ευημερίας. Εκδηλώσεις, δραστηριότητες και παιχνίδια από όλες τις γλώσσες θα υπάρξουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο εκπαιδευτήριό μας, αξιοποιώντας το επίσημο υλικό της οργάνωσης (πολύγλωσσο μαθησιακό υλικό) το οποίο θα μας σταλεί από το Υπουργείο Παιδείας.

Δείτε την καταχώρηση της συμμετοχής μας στην επίσημη σελίδα και ψηφίστε μας
 
 
 http://edl.ecml.at/Events/EventsDatabase/tabid/1772/language/el-GR/Default.aspx

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium