Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/12/2018 02:27:58

  


 
Επισκέπτες Online: 187


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Συνεχείς δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων στο δήμο Λαγκαδά
03-01-2018
Συνεχείς δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων στο δήμο Λαγκαδά

Γεύματα αγάπης διανεμήθηκαν μέσα στις γιορτές σε οικονομικά αδύναμες και πολύτεκνες οικογένειες της Δημοτικής Ενότητας Ασσήρου, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Αγωγός Αλληλεγγύης» της «
Bonatti J&P Αβαξ», κατασκευάστριας εταιρείας του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑP σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά.

Κατά την παραλαβή των γευμάτων παρευρέθηκαν εκ μέρους της Εταιρείας ο κ. Γεώργιος Μάνης, Διευθυντής Έργου και ο κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, Υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της «Bonatti J&P Αβαξ» και από τον Δήμο Λαγκαδά ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καραγιάννης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Στόιος Ηλίας και κ. Μάρκου Δημήτριος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Δ.Ε. Ασσήρου κ. Αϊναλής Χρήστος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ασσήρου κ. Γουνιώτης Φώτης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κριθιάς κ. Βράνος Ηλίας.

Ο Δήμος Λαγκαδά εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης υλοποιώντας συνεχώς νέες δράσεις για την ενίσχυση των δομών πρόνοιας και την έμπρακτη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας. Τις προηγούμενες ημέρες, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων διανεμήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέματα με βασικά είδη διατροφής σε 800 οικογένειες δημοτών.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στις αρχές του έτους, ο Δήμος Λαγκαδά εξασφάλισε για πρώτη φορά χρηματοδότηση ύψους 234.000€. για τις κοινωνικές του δομές με την ένταξη στο Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» - ’ξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΠ», ΕΣΠΑ 2014-2020. Οι δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου που μέχρι σήμερα λειτουργούν με ίδιες δαπάνες του Δήμου, θα ενισχυθούν το επόμενο διάστημα ακόμη περισσότερο και θα στελεχωθούν με ειδικούς επιστήμονες, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των δράσεών τους.

Παράλληλα σε συνεργασία με φορείς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ο Δήμος Λαγκαδά υλοποιεί επιπλέον δράσεις σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, επεκτείνοντας τις κοινωνικές παροχές προς τους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη.

 

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium