Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/1/2019 04:05:21

  


 
Επισκέπτες Online: 118


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ενημερωτική ομιλία του Θ. Καράογλου για τον πρωτογενή τομέα στον Λαγκαδά
28-02-2018
Ενημερωτική ομιλία του Θ. Καράογλου για τον πρωτογενή τομέα στον Λαγκαδά
 
Ενημερωτική συζήτηση με θέμα: «Ο πρωτογενής τομέας ως βασικός πυλώνας ανάπτυξης και αναθέρμανσης της ελληνικής οικονομίας» διοργανώνει το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Καράογλου το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στις 19.30 μ.μ. στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά.

Όπως σημειώνει ο κ. Καράογλου: «Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να καταθέσω στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα το νέο αναπτυξιακό πρότυπο αγροτικού επιχειρείν που επεξεργάζεται η Νέα Δημοκρατία. Να μιλήσουμε για τον αγρότη-επιστήμονα, τον αγρότη-επιχειρηματία. Να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για την ανάγκη βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των παραγόμενων προϊόντων, για τη σημασία επαναχάραξης του καλλιεργητικού-αναπτυξιακού μοντέλου, για την καθιέρωση της αγροτικής εκπαίδευσης, καθώς και για τη σημασία ενθάρρυνσης των επενδύσεων».

Το πλήρες πρόγραμμα της ενημερωτική συζήτησης

Σάββατο 03 Μαρτίου 2018

Ώρα: 19.30, Λαγκαδάς, αίθουσα δημοτικού συμβουλίου

Ομιλητές:

Θεόδωρος Καράογλου, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ., πρώην Υπουργός, αν. Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του κόμματος.

Δημήτρης Μελάς, πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δημήτρης Γαλαμάτης, Διδάκτωρ Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Ελένη (Λίλυ) Δραγατίδου, Κτηνίατρος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Εταιρίας Υγειονολόγων Τεχνολόγων Τροφίμων, Επιστημονική Συνεργάτης Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:

Χρήστος Τσομπάνος, Κτηνοτρόφος, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας

Δημήτρης Στραζέμης, Κτηνοτρόφος, Πρόεδρος Συλλόγου Αιγοπροβατοτρόφων Επαρχίας Λαγκαδά

 

 

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium