Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/2/2019 21:48:30
  


 
Επισκέπτες Online: 187


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Γ. Καραγιάννης για το συλλαλητήριο στον Λαγκαδά: "Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, περιμένουμε μεγάλη συμμετοχή"
05-06-2018
Γ. Καραγιάννης για το συλλαλητήριο στον Λαγκαδά: "Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, περιμένουμε μεγάλη συμμετοχή"


Για τα συλλαλητήρια που πρόκειται να γίνουν για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αλλά και για τα του δήμου του μίλησε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το συλλαλητήριο: «Ο Λαγκαδάς συμμετείχε στο συλλαλητήριο, υπάρχει κινητικότητα. Είναι σοβαρό το θέμα, είναι αυτονόητη η συμμετοχή του κόσμου».

Για τα συλλαλητήρια του τότε και του σήμερα: «Προσωπικά έδωσα το παρών και στα δύο συλλαλητήρια, το θέμα είναι σοβαρό. Η προτεινόμενη ονομασία μας ενοχλεί και μας προβληματίζει. Δεν γίνεται κανένα ουσιαστικό βήμα και μας προβληματίζει. Τα συλλαλητήρια αυτά δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα, από την στιγμή που δέχτηκε ο Δήμος και η Εκκλησία να συνδράμουν είναι αυτονόητο πως πρέπει να δώσουμε και πάλι το παρών».

Για τον κύριο Πατούλη στην οργανωτική επιτροπή: «Συμμετέχει ο κύριος Πατούλης, αλλά η απόφαση της ΚΕΔ έχει να κάνει με τα σοβαρά εθνικά ζητήματα. Καλώ όλο τον κόσμο στο επόμενο συλλαλητήριο, ο Λαγκαδάς είναι η μόνη πόλη που οργανώνει τέτοιο συλλαλητήριο. Περιμένουμε μεγάλη συμμετοχή, θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα μας μαζί με τις άλλες 12 πόλεις. Πρέπει να υπάρχουν μόνο ελληνικές σημαίες και όχι ακρότητες»

Για την δήλωση του κύριου Ξυδάκη: «Εμείς είμαστε πατριώτες, θεωρώ πως το παρών τόσου κόσμου είναι τόσο δυνατό που δεν μπορεί να το εμποδίσει με κανένα τρόπο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτούς που θέλουν να διαδηλώσουν με ειρηνικό τρόπο, είναι δημοκρατικό δικαίωμα και όλοι έχουν την άποψή τους. Δίνουμε ισχύ στην Κυβέρνηση. Δεν θέλουμε να υπάρχει ως όνομα στην συνθετική ονομασία το όνομα της Μακεδονίας».

Για το πού απευθύνει το κάλεσμα του: «Θεωρώ ότι ο Λαγκαδάς βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και είναι ευκαιρία να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας για ένα θέμα που μας ενώνει και δεν μας χωρίζει. Είναι μια εθνική στιγμή και θα είμαστε παρόντες με την ελληνική σημαία προς σεβασμό στην πατρίδα μας».

Για τις ομάδες του Δήμου του που ανέβηκαν κατηγορία: «Φέτος είμαι ευχαριστημένος, συγχαρητήρια σε παίκτες και διοικήσεις που σηκώνουν αυτό το βάρος. Υπάρχουν άνθρωποι που παρά τις δυσκολίες στηρίζουν οικονομικά, αλλά και οι φίλαθλοι που βοηθάνε. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες, ο Δήμος Λαγκαδά αγαπά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το αποδεικνύει με τις ομάδες που έχει».

 

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium