Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/2/2019 22:51:35
  


 
Επισκέπτες Online: 350


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


"ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΛΕΞΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ" της Μαρκέλλας Ταυρίδου
15-06-2018
"ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΛΕΞΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ" της Μαρκέλλας Ταυρίδου


Δεν θα σχολιάζαμε, αλλά εκπλαγήκαμε με το θράσος της διοίκησης να αυτοεπαινείται για το αυτονόητο, δηλαδή ότι πίεσε και διεκδίκησε έργα άλλων φορέων (φυσικού αερίου και κόμβο Εγνατίας οδού). Για το σιδηρόδρομο και την επιτυχημένη παρέμβαση δεν σχολιάζουμε.

Δεν μας πειράζει να επιβραβεύουμε πολιτικά αντιπάλους το αντίθετο μάλιστα, αλλά σε έναν δήμο που διοικείται κατά τύχη και όπως νάναι, τα βασικά ζητήματα (καθαριότητα, ύδρευση, αποχέτευση) να είναι χειρότερα από ποτέ, να μην υπάρχει κάποιος σχεδιασμός για οτιδήποτε νέο και καινοτόμο, η επιχείρηση των Λουτρών μας να είναι σε εγκληματική απραξία, η αγροτική οδοποιία στα χάλια της (πρόσφατα χάσαμε και άλλα χρήματα για αγροτική οδοποιία διότι δεν είχαμε μελέτες), κανένα πλάνο για ενεργειακή αναβάθμιση, για αναπλάσεις πλατειών στα χωριά μας κ.ο.κ. δεν βγαίνεις να παινεύεσαι!!

Τελευταία ακούμε συνέχεια στα δημοτικά συμβούλια ότι η σημερινή διοίκηση κάνει οικονομία. Πρώτον όταν δεν κάνεις τίποτα κάνεις σίγουρα οικονομία και δεύτερον όταν οι περισσότερες προμήθειες και εργασίες είναι με απευθείας αναθέσεις μόνο οικονομία δεν κάνεις!!!

Δώσατε δωρεάν 33 στρέμματα σε εταιρεία ειδικού σκοπού στο στρατόπεδο Μπαρέτη για έξι χρόνια, αυτό ήταν άραγε το όραμα σας για το στρατόπεδο;;; Δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε μελέτη για το σύνολο του στρατοπέδου και σταδιακά να το υλοποιούσαμε μέσω προγραμμάτων; Toίδιο θα μπορούσαμε για όλα όσα πρέπει και μπορούν να γίνουν στο δήμο μας. Κύριοι και κυρίες της διοίκησης αυτό θα ήταν όραμα και στρατηγικός σχεδιασμός, ενώ αυτό που κάνατε σίγουρα όχι!!

Συμφωνούμε βέβαια σε κάτι: Είναι πολύ μίζερο να προχωράς χωρίς όραμα για τον τόπο σου, χωρίς υλοποιήσιμο σχέδιο!

Μαρκέλλα Ταυρίδου
Ενεργός Δημότης
Δήμος Λαγκαδά

 

 

 

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium