Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/2/2019 15:05:32
  


 
Επισκέπτες Online: 308


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Δελτίο τύπου του "Ενεργού Δημότη" για την συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης
08-07-2018
Δελτίο τύπου του "Ενεργού Δημότη" για την συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης
 

ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κάλεσε για τη Δευτέρα 9/7/2018 τα μέλη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ του Δήμου για να συζητήσει για το θέμα των Λουτρών.

Όταν το Φεβρουάριο συνήλθε άτυπα μια επιτροπή για ενημέρωση επί του θέματος και για να συζητήσει τη «Μελέτη σκοπιμότητας» που κατατέθηκε από τους 3 μελετητές, είχε αποφασιστεί εντός των επομένων ημερών να γίνει μια ανοιχτή πρόσκληση σε φορείς και επιχειρηματίες του Δήμου μας για να παρουσιαστεί η μελέτη σε όσους θα είχαν ενδιαφέρον να ενημερωθούν και να ενδιαφερθούν για τα Λουτρά.

Από τον Φεβρουάριο λοιπόν φτάσαμε αισίως στον Ιούλιο (5 μήνες μετά) να καλείται μόνο η επιτροπή διαβούλευσης για συζήτηση και βέβαια αυτό δεν είναι κακό, αλλά ο Δήμος μας ξέχασε προφανώς ότι η θητεία της επιτροπής διαβούλευσης έληξε εδώ και ένα χρόνο και επομένως δεν νομιμοποιείται ούτε η σύγκλισή της, ούτε η ενημέρωσή της. Αναρωτιόμαστε πολλές φορές σ΄αυτόν το Δήμο, τι είναι αυτό που φρενάρει πάντοτε τις γρήγορες αποφάσεις και γιατί όλα κινούνται σε ρυθμούς χελώνας; Δυστυχώς ο Δήμαρχος και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου έχασαν πολλές ευκαιρίες και πολύ περισσότερο χρόνο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που απαιτούν άμεσες λύσεις και γρήγορες αποφάσεις. Καταλαβαίνουμε ότι πολιτικά συμφέρει λίγο προ των εκλογών να εμφανιστούν κινήσεις εντυπωσιασμού για δήθεν επίλυση των προβλημάτων, όμως η ιστορία απέδειξε ότι στο Δήμο Λαγκαδά αυτές οι κινήσεις εντυπωσιασμού είναι πάντα η χειρότερη λύση, γιατί η προχειρότητα και η βιασύνη στην επίλυση προβλημάτων είναι ο κακός σύμβουλος. Έτσι ερχόμαστε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση να συναριθμούνται  στις υποσχέσεις τους όλα αυτά που έπρεπε να έχουν λυθεί από χρόνια βλέπε Μπίλλειο, Μπαρέτη, Λουτρά, διατηρητέα, ανακύκλωση, σχολεία, καθαριότητα, βιολογικός, ΔΕΥΑΛ, ΔΗΚΕΛ κλπ,κλπ.

Καλούμε λοιπόν τους συν-Δημότες μας να προσέλθουν την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 6 μμ στο Δημαρχείο για να ενημερωθούν για τα «οράματα» του κ. Δημάρχου και των συνεργατών του, για το μεγάλο ζήτημα των Λουτρών μας.

 

Για τον ΕΝΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΗ

ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΤΑΥΡΙΔΟΥ

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium