Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/4/2019 16:06:38
  


 
Επισκέπτες Online: 245


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ: Βρωμιά & εγκατάλειψη στον βιολογικό σταθμό & στις δημoτικές τουαλέτες Λαγκαδά
05-09-2018
ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ: Βρωμιά & εγκατάλειψη στον βιολογικό σταθμό & στις δημoτικές τουαλέτες Λαγκαδά
 

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Ενεργός Δημότης για την κατάσταση που επικρατεί στον Βιολογικό Σταθμό και στις δημοτικές τουαλέτες Λαγκαδά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι αλήθεια απορίας άξιο πως κατάφερε ο Δήμος Λαγκαδά να φτάσει σε τέτοιο σημείο παρακμής και στασιμότητας. Τίποτε δεν δουλεύει και τίποτε δεν κινείται σε μια θετική κατεύθυνση. Η πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα πνιγμένα στη βρωμιά και τα σκουπίδια, οι κάδοι αντί να βοηθούν στην καθαριότητα αποτελούν εστίες δυσοσμίας και μόλυνσης.

Η πόλη του Λαγκαδά παρουσιάζει μια γενική εικόνα εγκατάλειψης, οι δημοτικές τουαλέτες της κεντρικής πλατείας, αποτελούν μια βόμβα δυσοσμίας και πρόκλησης ασθενειών, πέρα από το αντιαισθητικό του θέματος, αλλά και οι άλλοι χώροι και τα πάρκα πνιγμένα στα χόρτα χωρίς αίσθηση κάποιου καλλωπισμού.
 

Ο χώρος του βιολογικού σταθμού, τον οποίο επισκεφθήκαμε, μοιάζει με εγκαταλελειμμένο τοπίο, όπου τα χόρτα ξεπερνούν το μέτρο και αποτελούν απειλή για τον όλο χώρο και τις εγκαταστάσεις  σε περίπτωση κάποιας φωτιάς.

Και ναι μεν  ο Δήμος απειλεί τους Δημότες με πρόστιμα αν δεν καθαρίζουν τις αυλές τους και τους λοιπούς χώρους, αλλά ας φροντίσει κι αυτός την δική του αυλή η οποία βρίσκεται μάλιστα σε κοντινή απόσταση από τον σταθμό  φυσικού αερίου!!!

Καλούμε τον Δήμαρχο Λαγκαδά και τους Δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να αρθούν στο ύψος των καθηκόντων τους και να λειτουργήσουν επιτέλους κάποτε, πέρα από το δικό τους και για το καλό του Δήμου, διότι η απλή διαχείριση της καθημερινότητας και της γραφειοκρατίας, δεν αποτελούν συμβολή στη επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους πολίτες. Αλλιώς οι λέξεις αδυναμία διοίκησης και ανικανότητα, θα χαρακτηρίζουν το έργο τους.

Λυπούμαστε πολύ!!!

Για τον ενεργό δημότη

ΜΑΡΙΑ-ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΤΑΥΡΙΔΟΥ
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium