Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/6/2019 09:07:16  


 
Επισκέπτες Online: 238


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Συνέντευξη του Οδοντίατρου - Εμφυτευματολόγου Βασιλειάδη Δημήτριου από τον Λαγκαδά
28-09-2018
Συνέντευξη του Οδοντίατρου - Εμφυτευματολόγου Βασιλειάδη Δημήτριου από τον Λαγκαδά

Με σπουδές στο Λονδίνο και εξειδίκευση στην οδοντική εμφυτευματολογία, ο οδοντίατρος Δημήτριος Βασιλειάδης μας μιλά για επιστροφή του στον Λαγκαδά όπου ζει και εργάζεται και μας ενημερώνει για τα οδοντικά εμφυτεύματα, που αποτελούν την καλύτερη λύση στις περιπτώσεις απώλειας δοντιών.


 

Κ. Βασιλειάδη σας πετυχαίνουμε στο ιατρείο σας στον Λαγκαδά, μετά από αρκετά χρόνια παραμονής στο εξωτερικό, μίληστε μας γι’ αυτό.

Βεβαίως έτσι είναι, επέστρεψα πρόσφατα στην Ελλάδα μετά από πενταετή παραμονή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της Οδοντιατρικής και αφού τέλειωσα με τη στρατιωτική μου θητεία, αποφάσισα να μεταβώ στην Αγγλία για να συνεχίσω  τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Έτσι φοίτησα στο πανεπιστήμιο του Cardiff οπού απέκτησα τον τίτλο Master of Science στην οδοντική εμφυτευματολογία. Στη συνεχεία για τα επόμενα 4 σχεδόν χρόνια, εργάστηκα στο Λονδίνο ως εμφυτευματολόγος, αλλά και γενικός οδοντίατρος σε μεγάλες κλινικές κυρίως στο κεντρικό Λονδίνο, αποκτώντας εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο, ώσπου αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα και στη γενέτειρα μου τον Λαγκαδά.

Γιατί επέλεξες την εμφυτευματολογία και εξήγησέ μας με απλά λόγια τι είναι.

Η εμφυτευματολογία είναι μια οδοντιατρική εξειδίκευση όπου μετά από την απώλεια ενός η περισσότερων δοντιών, έχουμε τη δυνατότητα αποκατάστασης τους με μηχανικά υποκατάστατα, με ένα συνδυασμό χειρουργικών και προσθετικών τεχνικών. Επέλεξα αυτό το κομμάτι και ένα από τα καλυτέρα πανεπιστήμια σε αυτό το είδος στη Βρετανία, γιατί είναι ένα γνωστικό πεδίο που δεν καλύπτουν οι προπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα ενός οδοντίατρου για την καλύτερη περίθαλψη των ασθενών του, μαζί με την υπόλοιπη γενική οδοντιατρική  που ασκώ  κανονικά.


Αποφάσισες να επιστέψεις σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, ενώ είχες ήδη αρχίσει να χτίζεις μια αξιόλογη καριέρα στο Λονδίνο, εξήγησε μας αυτή σου την επιλογή.

Όντως επέλεξα να επιστρέψω στην πατρίδα μου και στον τόπο καταγωγής μου σε μια δύσκολη οικονομικά, περίοδο για τη χώρα και σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Ισχύει ότι είχα ξεκινήσει να χτίζω μια καλή καριέρα στην Αγγλία και μάλιστα στην πρωτεύουσα της, το Λονδίνο, όπου το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός ιδιαίτερα μεγάλος και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την εκεί πορεία μου, αλλά πάντα μέσα μου ήξερα ότι η Ελλάδα είναι η χώρα που θα ήθελα να ζήσω μόνιμα. Αγαπώ ιδιαίτερα τον τόπο μας και τον τρόπο ζωής εδώ, οπότε όταν έκρινα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, επέστρεψα να αναλάβω το ιατρείο της μητέρας μου που εργάζεται στον Λαγκαδά εδώ και 35 χρόνια και να προσφέρω ότι μπορώ στη χώρα και στην ιδιαίτερη πατρίδα μου.

Βασιλειάδης Δημήτριος

Χειρουργός Οδοντίατρος - Εμφυτευματολόγος

Σερ. Τσακμάνη 37, Λαγκαδάς

Τηλ. 23940 23469 - Κιν. 6948 081 149

E-mail: dim.vasili@hotmail.com

 

 

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium