Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/6/2019 09:41:07  


 
Επισκέπτες Online: 290


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ανεξαρτητοποιήθηκε πρόεδρος τοπικής κοινότητας από την παράταξη Καραγιάννη
08-10-2018
Ανεξαρτητοποιήθηκε πρόεδρος τοπικής κοινότητας από την παράταξη Καραγιάννη


Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη "Δημοτική Συνεργασία" του δημάρχου Λαγκαδά Γ. Καραγιάννη υπέβαλε σήμερα ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γερακαρούς Πρόδρομος Ροντίρης.


Ο κ. Ροντίρης μέσω επιστολής, αναφέρει πως υπάρχουν πολλά καθημερινά προβλήματα τα οποία παραμένουν άλυτα, ενώ τονίζει πως, παρότι προσπάθησε πολλές φορές να επισημάνει στον κ. Καραγιάννη τις αντιρρήσεις που είχε στον τρόπο χειρισμού διαφόρων προβλημάτων, δεν βρήκε ανταπόκριση.
Κατέληξε λέγοντας πως συνεχίζει να μεριμνά για το καλό του τόπου του μέσα από τη θέση του προέδρου της τοπικής κοινότητας Γερακαρούς, ωστόσο δηλώνει πως θα απέχει απο κάθε πολιτική ταύτιση της παράταξης του κ. Καραγιάννη. 


Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης: 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την επίσημη αποχώρηση μου από την δημοτική σας παράταξη, «Δημοτική Συνεργασία» και να σας εκθέσω τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση.

Χωρίς να αμφισβητείται το γεγονός, πως η εκτίμηση μου στο πρόσωπο και στο ήθος σας είναι η ίδια από την αρχή και θα συνεχίζει να είναι, ωστόσο οι διαφορές μας έγκειται πλέον στον τρόπο χειρισμού των άμεσων καθημερινών προβλημάτων του Δήμου μας, που παραμένουν άλυτα και χωρίς ικανοποιητική εξέλιξη για τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν.

Χωρίς να πάψω, από τη σημαντική για μένα θέση, του προέδρου της Κοινότητας μας, να μεριμνώ για το καλό του τόπου μου και να στηρίζω τα καλά έργα του Δήμου, ωστόσο θα απέχω από κάθε πολιτική ταύτιση με τις επιλογές της παράταξης ή τυχόν παραλείψεις και απραξίες και εφόσον αυτές υποθάλπουν το σημαντικό για μένα έργο της εξέλιξης του τόπου μου. Προσπάθησα πολλές φορές, πριν καταλήξω στην τελική μου απόφαση, με διάφορες συναντήσεις που κάναμε, να σας επισημάνω τα προβλήματα και τις αντιρρήσεις.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Γερακαρούς

Πρόδρομος Ροντίρης
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium