Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/5/2019 12:08:59

  


 
Επισκέπτες Online: 236


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Νέος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά ο Νίκος Κουτλιάνος (φωτο)
29-11-2018
Νέος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά ο Νίκος Κουτλιάνος (φωτο)

Με 25 ψήφους υπέρ και 2 λευκά ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κουτλιάνος είναι ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά, μετά την παραίτηση της Ελπινίκης Ανδρεάδου.

Το όνομα δεν αποτέλεσε έκπληξη μεταξύ των συμβούλων, καθώς πριν λίγες μέρες το lagadas.net δημοσίευσε σχετικό θέμα (διαβάστε εδώ). 

Πρόκειται για την τρίτη αλλαγή προέδρου δημοτικού συμβουλίου επί θητείας Καραγιάννη, καθώς τον Μάρτιο του 2017 αντικαταστάθηκε από την ίδια θέση ο Στυλιανός Δεργιανλής.

Ο κ. Κουτλιάνος ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους και ανέφερε πως προτίθεται να παραιτηθεί από μέλος του Δ.Σ. της ΥΚΠΑΑΠ και της ΔΗΚΕΛ, προκειμένου να είναι ουδέτερη η θέση του στις αποφάσεις των θεμάτων που αφορούν τους παραπάνω φορείς. Παράλληλα, τόνισε πως η επιστολή παραίτησης της κ. Ανδρέαδου «λέει πολλές αλήθειες, όμως μπορούμε καλύτερα και αξίζουμε καλύτερα». Με αυτό τον τρόπο δείχνει να συμφωνεί με το θέμα που θίγει η κ. Ανδρεάδου στην επιστολή της και αφορά τις πολλές και αδικαιολόγητες απουσίες δημοτικών συμβούλων από τις συνεδριάσεις, και ιδιαίτερα σε «καυτά» θέματα προκειμένου να αποφύγουν τις ευθύνες που τους αναλογεί η ψήφιση τους (διαβάστε την επιστολή εδώ).  

Προηγουμένως, η κ. Ανδρεάδου θέλησε να απαντήσει στο «αιχμηρό» δελτίο τύπου της κ. Ταυρίδου (διαβάστε εδώ) η οποία εκείνη τη στιγμή δεν ήταν παρούσα, τονίζοντας πως ζει σε «μια επικίνδυνη ζώνη άγνοιας, ρίχνοντας λάσπη προς το πρόσωπο μου για την δική της πολιτική ανάδειξη» και αναρωτήθηκε γιατί δεν ρώτησε την ίδια για τις ενέργειες που έχει κάνει προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση σχετικά με τις πολλές απουσίες των δημοτικών συμβούλων από τις συνεδριάσεις.

Ποιος είναι ο Νίκος Κουτλιάνος

Γενημμένος στη Θεσσαλονίκη το 1974, ο Νίκος Κουτλιάνος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΑΠΘ. Είναι επίκουρος καθηγητής αξιολόγησης σωματικής υγείας αθλούμενων στο τμήμα επιστημών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΑΠΘ. Είναι παντρεμένος με την Αννα Πετρίδου και με τα δύο τους παιδιά μένουν μόνιμα στο Λαγκαδά. Η πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2014 με την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία», λαμβάνοντας αρμοδιότητες  ως εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Ανοιχτού Πανεπιστημίου. 

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium