Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/6/2019 00:11:29

  


 
Επισκέπτες Online: 209


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


H οικογένεια Αλεπλιώτη από τα Λαγκαδίκια που έχασε το σπίτι της από πυρκαγιά χρειάζεται τη βοήθεια μας
13-12-2018
H οικογένεια Αλεπλιώτη από τα Λαγκαδίκια που έχασε το σπίτι της από πυρκαγιά χρειάζεται τη βοήθεια μας

Μια νέα αρχή προσπαθεί να κάνει η οικογένεια Αλεπλιώτη από τα Λαγκαδίκια, μετά τη ολική καταστροφή που υπέστη το σπίτι τους.


Η κατοικία όπου ζούσε η τετραμελής οικογένεια με την ηλικιωμένη γιαγιά, έγινε παρανάλωμα του πυρός την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα η σκεπή να καταρρεύσει και το διώροφο οίκημα να μην μπορεί να επισκευαστεί πλέον.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο πατέρας της οικογένειας είναι άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια και παρότι πέρασε διάφορες περιπέτειες με την υγεία του, αναζητά εργασία σε οποιοδήποτε τομέα.

Τα ευχάριστα νέα είναι πως πλέον σε λίγες μέρες η οικογένεια θα βρίσκεται σε νέο σπίτι που τους έχει παραχωρήσει δωρεάν ένας κάτοικος του χωριού. Το σπίτι όμως χρειάζεται τα βασικά είδη επιπλωπισμού, θέρμανσης και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς στο προηγούμενο σπίτι τα πάντα καταστράφηκαν από την φωτιά.

Η οικογένεια Αλεπλιώτη απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε ανθρώπους που διαθέτουν μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές που δεν τις χρειάζονται πλέον και είναι σε καλή κατάσταση (ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, κλιματιστικό, πλυντήριο) και μεταχειρισμένα έπιπλα (καναπές - κρεβάτι, 2 μονά κρεβάτια, ντουλάπες, τραπέζι με καρέκλες) για να καλυφθούν τουλάχιστον οι βασικές ανάγκες της οικογένειας. Όσοι από εσάς διαθέτετε κάποιο από τα παραπάνω είδη, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με το τηλ. 6973062757 (Μητρακούδης Πασχάλης) για να προγραμματίσουμε την μεταφορά των παραπάνω ειδών.

Επίσης, στην τράπεζα Πειραιώς έχει ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός με τα παρακάτω στοιχεία: Αριθμός IBAN: GR42 0171 2200 0062 2001 0115 436 Δικαιούχοι: Γκαλτσίδου Γιανίνα και Αλεπλιώτης Νικόλαος.

Ας ευχηθούμε, μέσω των πράξεων μας, η οικογένεια να μπορέσει να ανακουφιστεί και τα παιδιά τους να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά που θα ευημερεί με βασική αξία την αλληλοβοήθεια. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium