Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/7/2019 13:00:04

  


 
Επισκέπτες Online: 192


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Πρώτα και πάνω από όλα ο τόπος μας
29-01-2019
ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Πρώτα και πάνω από όλα ο τόπος μας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτοδιοίκηση για όλους εμάς που στηρίζουμε και πιστεύουμε στο πρόγραμμα του «ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ» με επικεφαλής τη Μαρκέλλα Ταυρίδου είναι η αγάπη για το Δήμο Λαγκαδά και τους ανθρώπους του.

Ωστόσο αυτό δεν ισχύει για όλους, μιας και κάποιοι άλλοι αντιλαμβάνονται την αυτοδιοίκηση ως πεδίο πολιτικής καριέρας και πραγμάτωσης προσωπικών και μόνο στόχων.

Τα γνωστά «παπαγαλάκια» βέβαια δεν έχασαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν από τώρα έναν πόλεμο λάσπης στο βωμό της ψηφοθηρίας, επιλέγοντας ακόμα μια φορά τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Εμείς, τα μέλη και οι φίλοι του «ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ», με υποψήφια Δήμαρχο τη Μαρκέλλα Ταυρίδου, ξεκινήσαμε από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες με κοινό όμως στοιχείο την ευαισθησία στα θέματα της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Λαγκαδά και επιθυμούμε και αγωνιζόμαστε να αλλάξει το πολιτικό τοπίο στον Δήμο μας, αλλά και να σταματήσει  η «ανακύκλωση» των ίδιων προσώπων στο δημοτικό προσκήνιο.

Η πολιτική ιδεολογία όλων των δημοτών είναι σεβαστή και ιερή, μιας και αυτό αποτελεί δώρο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Όμως ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ, ο Λαγκαδάς, οι κάτοικοι του και τα προβλήματα τους είναι η προτεραιότητα μας.

Μπροστά μπαίνει η Μαρκέλλα Ταυρίδου, ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, ανένταχτος πολιτικά, καθώς επιδίωξη όλων μας στον «ΕΝΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΗ» είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον Λαγκαδά.

Ø   Για να δώσουμε τέλος στην υποβάθμιση της περιοχής και την εγκατάλειψη των οικισμών,

Ø   Για να σταματήσουμε το μαρασμό των γεωργών και των κτηνοτρόφων,

Ø   Για να ανακόψουμε την ανεργία, την περιβαλλοντική υποβάθμιση, την έλλειψη διαφάνειας στη διαχείριση των θεμάτων του Δήμου,

Ø   Να πούμε όχι στην υστέρηση στον πολιτισμό και την παιδεία, την κατασπατάληση των πόρων του Δήμου.

Σε αυτό το ταξίδι, ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ μας μπορούν να είναι όσοι έχουν το ίδιο όραμα με εμάς στην αυτοδιοίκηση. Είναι ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ όσοι θεωρούν ότι η πορεία στην αυτοδιοίκηση είναι αυτόνομη, χωρίς κομματικά δεκανίκια, με μόνο συμφέρον αυτό των κατοίκων του Δήμου μας.

Οι δημότες στις προηγούμενες εκλογές μας έδωσαν τη ΔΥΝΑΜΗ και βρεθήκαμε στο δημοτικό συμβούλιο όπου δώσαμε τη μάχη για τα δικαιώματα του, κόντρα στην παλαιοκομματική λογική, τα ρουσφέτια και την αδιαφάνεια, που ταλαιπωρούν για δεκαετίες το Δήμο Λαγκαδά.

Κανείς δεν περισσεύει, όλοι χρειάζονται για να βάλουμε τέλος στη στασιμότητα, στη μιζέρια, στην αναξιοκρατία και στο πελατειακό σύστημα.

Ψυχραιμία λοιπόν γιατί το να είσαι «παπαγαλάκι» είναι εύκολο, αλλά το να είσαι ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είναι κατάκτηση και πλεονέκτημα.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium