Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/5/2019 08:29:18

  


 
Επισκέπτες Online: 1086


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πανελλήνιο ρεκόρ για την Λιάνα Παπαδοπούλου από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαγκαδά
26-02-2019
Πανελλήνιο ρεκόρ για την Λιάνα Παπαδοπούλου από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαγκαδά


Πανελλήνιο Ρεκόρ μέσα από τις αξίες του ευ αγωνίζεσθε, της φιλίας και της φιλοξενίας ήταν το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα της Λιάνας Παπαδοπούλου για την περίοδο του Κλειστού στίβου.

Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου του κλειστού στίβου, ο προπονητής της Γιώργος Σαράφης, είχε προγραμματίσει να κάνει μια αλλαγή στην ενασχόληση της Λιάνας με τον στίβο που σηματοδοτούσε την εισαγωγή της 19χρονης αθλήτριας στο κόσμο του υψηλού αθλητισμού.

Έτσι, η Λιάνα βρέθηκε το Σάββατο 23.02.2019 στην Σερβία και εμφανίστηκε στην Αρένα του Βελιγραδίου στο Εθνικό Πρωτάθλημα Συνθέτων Εφήβων - Νεανίδων της Σερβίας με δίψα για τον τελευταίο της αγώνα στο κλειστό στίβο.

Με τους Σέρβους διοργανωτές να την περιμένουν κυριολεκτικά να εμφανιστεί, να την φιλοξενούν πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΑ να την προσφωνούν στα μεγάφωνα με το μικρό της όνομα PASCHALINA, να την πηγαίνουν στο ξενοδοχείο της και να φροντίζουν να μην της λείψει τίποτα προκειμένου να αγωνιστεί απερίσπαστη.

Ψυχή και σώμα αυτής της φιλοξενίας ο Τεχνικός Υπεύθυνος των Αγώνων Πρέντραγκ Μομίροβιτς που κυριολεκτικά φρόντισε τα πάντα.

Και έτσι στις 12:20 του Σαββάτου η Λιάνα μπήκε στον συναγωνισμό του αγώνα με την φίλη της Σερβίδα αθλήτρια Μαρίνα Ζίβκοβιτς (οι δύο αθλήτριες είχαν αγωνιστεί μαζί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανοιχτού στίβου το 2018 όπου η Λιάνα ήταν 1η και η Μαρίνα 2η και είχαν γίνει φίλες, το ίδιο είχε συμβεί και με τους προπονητές τους).

Ελληνίδα και Σερβίδα αθλήτρια δίπλα - δίπλα, Έλληνας και Σέρβος προπονητής δίπλα - δίπλα στα πέντε αγωνίσματα του 5αθλου μέσα από τις αξίες του ευ αγωνίζεσθε και της φιλίας και το αποτέλεσμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ 5ΑΘΛΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ.

Η Λιάνα γέμισε τις καρδιές όλων με χαρά τελειώνοντας πρώτη, συγκεντρώνοντας 3.720 βαθμούς -  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ στο 5ΑΘΛΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ σημειώνοντας στα επιμέρους αγωνίσματα τις εξής επιδόσεις: 60m Εμπόδια 8.91 - Ύψος 1,65 - Σφαίρα  12,11 - Μήκος 5,33 - 800m 2.31.25 και δεύτερη η πρωταθλήτρια Σερβίας Νεανίδων η φίλη της Μαρίνα με 3.701 βαθμούς που για 2 βαθμούς δεν έκανε εθνικό ρεκόρ Σερβίας.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium