Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/5/2019 08:05:47

  


 
Επισκέπτες Online: 999


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Στο... παρά πέντε επιχορηγήθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λαγκαδά
08-03-2019
Στο... παρά πέντε επιχορηγήθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λαγκαδά

Χωρίς αποκριάτικες εκδηλώσεις έλειψε να μείνει φέτος ο δήμος Λαγκαδά λόγω μη απαρτίας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την καθυστέρηση στην ψήφιση του προϋπολογισμού και του σχεδίου δράσης της ΔΗΚΕΛ για το 2019, κάτι που αρκούσε για να βρίσκονται στον αέρα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις.
Η κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά που πραγματοποιήθηκε χθες στις πέντε το απόγευμα, κοινοποιήθηκε στους συμβούλους λίγες ώρες νωρίτερα, με αποτέλεσμα η απουσία πολλών εξ αυτών.
Το μεσημέρι της ίδια μέρας ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός και το Σχέδιο Δράσης από το Δ.Σ. της ΔΗΚΕΛ και λίγες ώρες αργότερα πραγματοποιήθηκε κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να ψηφιστεί με αυξημένη πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Προϋπολογισμός και το Σχέδιο Δράσης.
Χωρίς την ψήφιση αυτή, θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που επιχορηγεί η ΔΗΚΕΛ.
Η απουσία πολλών συμβούλων είχε ως αποτέλεσμα να καλούνται τηλεφωνικά σύμβουλοι, προκειμένου να παρακινηθούν για να εισέλθουν στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου και να ξεκινήσει η συνεδρίαση.
Μετά από καθυστέρηση μιας ώρας, η συνεδρίαση ξεκίνησε με οριακή απαρτία (21 σύμβουλοι) και ψηφίστηκε τόσο ο Προϋπολογισμός όσο και το Σχέδιο Δράσης της ΔΗΚΕΛ για το 2019, με αποτέλεσμα να μπορέσουν να επιχορηγηθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Λαγκαδά από τη ΔΗΚΕΛ.
Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δημοτικό συμβούλιο Λαγκαδά, με συμβούλους να μην εμφανίζονται καν, γίνεται ολοένα και χειρότερη όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι πολλοί από αυτούς θα ξαναζητήσουν την ψήφο των πολιτών.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium