Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/5/2019 08:06:16

  


 
Επισκέπτες Online: 1007


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Στα τρία σκόρπισαν οι σύμβουλοι της «Δημοτικής Συνεργασίας» του Γ. Καραγιάννη
12-03-2019
Στα τρία σκόρπισαν οι σύμβουλοι της «Δημοτικής Συνεργασίας» του Γ. Καραγιάννη

Σε τρεις κυρίως συνδυασμούς έχουν καταλήξει οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Καραγιάννη, μετά την απόφαση του ιδίου να μην είναι υποψήφιος δήμαρχοςΓιάννης Ταχματζίδης

Τα περισσότερα στελέχη της «Δημοτικής Συνεργασίας» έχουν κατευθυνθεί προς τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο τον Γιάννη Ταχματζίδη. Πρόκειται για τους Αννίτα Αλβανού, Μιχάλη Τζανή, τον Λάζαρο Πιπινίκα, τον Γιάννη Κολασίδη, τον πρόεδρο σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χρήστο Αϊναλή και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Χαράλαμπο Αϊβαζίδη.


Νίκη Ανδρεάδου

Μια άλλη ομάδα στελεχών του Γ. Καραγιάννη έχει κατευθυνθεί προς τον συνδυασμό «Πολίτες με Οραμα» με υποψήφια δήμαρχο την Νίκη Ανδρεάδου. Πρόκειται για τον πρόεδρο της ΥΚΠΑΑΠ Δημήτρη Μάρκου, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Ηλία Στόιο και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Ηλία Τζαγγάνα.


Θεόδωρος Τζιαμπάζης

Στελέχη της «Δημοτικής Συνεργασίας» κατευθύνθηκαν και προς τον Θεόδωρο Τζιαμπάζη, όπως ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κούκκος, ο Στυλιανός Δεργιανλής και ο Παναγιώτης Δαργινάκης.

Βεβαίως, υπάρχουν αρκετοί ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν εκλεγεί με τον Γ. Καραγιάννη το 2014, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να μην συμμετάσχουν στις εκλογές. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Κουτλιάνος, ο Στάθης Γεωργιάδης, ο Αλκιβιάδης Αστερίου, ο Γιώργος Κεμαλμάς, ο Θωμάς Βράνος και πιθανόν η πρώην πρόεδρος της ΔHKEΛ Ντίνα - Λυκουρέντζου Βαρβάρα. Η περίπτωση του Αλκιβιάδη Αστερίου είναι ιδιαίτερη, καθώς σταματάει έχοντας διανύει περισσότερα από 25 χρόνια θητείας ως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Λαγκαδά.

Τέλος, ερώτημα υπάρχει ως προς τη στάση που θα τηρήσουν τρία ακόμη στελέχη της «Δημοτικής Συνεργασίας», τα οποία δεν έχουν εκφραστεί ακόμη. Πρόκειται για τους Τριαντάφυλλο Γρούσκο, Παντελή Βακιάνη και Γιώργο Μήττα που, είτε «ζυγίζουν» υποψηφιότητες για να κατέβουν, είτε τελικά δεν θα ξαναείναι υποψήφιοι.

Τέλος, δύο δημοτικοί σύμβουλοι θα μεταπηδήσουν στην αυτοδιοίκηση δευτέρου βαθμού, αφού θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα. Πρόκειται για την αντιδήμαρχο Σοχού Χρυσή Σάμου και τον αντιδήμαρχο διοικητικών Αστέριο Κομμάτα, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την διεκδίκηση του δήμου Λαγκαδά και να διεκδικήσει έδρα στην Περιφέρεια.

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium