Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/5/2020 12:14:24
  


 
Επισκέπτες Online: 339


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


3η Θέση στην Ελλάδα για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Αγγλικών Kangaroo Global Linguistics
03-05-2019
3η Θέση στην Ελλάδα για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Αγγλικών Kangaroo Global Linguistics
 

Μια ακόμη μεγάλη τιμητική διάκριση για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μαθητές του Κέντρου διακρίνονται στον παγκόσμιο διαγωνισμό Kangaroo Global Linguistics. Αυτή τη χρονιά η διάκριση του σχολείου είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή.


 

Η Φανή Κ., μαθήτρια της Γ’ Δημοτικού, βρίσκεται στην 3η θέση στην Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Αγγλικής Γλώσσας (KGL Contest) στην κατηγορία της! Είναι μία από τους μαθητές μας που από την Α' Δημοτικού παρακολουθώντας το πρόγραμμα σπουδών Jolly Phonics διαβάζουν στα αγγλικά!

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ ακολουθώντας πάντα πρωτοποριακούς τρόπους μάθησης και νέες εκπαιδευτικές εξελίξεις με στόχο να προσφέρουν ό,τι καλύτερο, σύγχρονο και αποτελεσματικό στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, διδάσκουν εδώ και πέντε χρόνια τη μέθοδο Jolly Phonics. Τα Jolly Phonics με τη σφραγίδα του Βρετανικού Εθνικού Προγράμματος Σπουδών εστιάζουν στη συστηματική διδασκαλία των φωνημάτων της Αγγλικής γλώσσας, με στόχο την ταχύτερη ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάγνωσης και γραφής. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά από τέσσερα έως επτά ετών, καθώς στην νεαρή αυτή ηλικία τα παιδιά έχουν μεγάλη ευαισθησία ως προς την κατανόηση της φωνολογικής επίγνωσης. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενισχύει την σωστή προφορά των ήχων στην γλώσσα και βελτιώνει την ακουστική τους ικανότητα. 

Παράλληλα όμως διακρίθηκε και ένας ακόμη μαθητής του Εκπαιδευτηρίου ΖΑΧΑΡΙΑ για την υψηλή βαθμολογία του στον Διαγωνισμό, ο Αθανάσιος Χ., μαθητής Β’ Γυμνασίου.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ είναι από τα λίγα σχολεία στην Ελλάδα με συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό που προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Υπενθυμίζουμε ότι τις δύο προηγούμενες χρονιές δύο μαθητές κατέκτησαν την 2η θέση στο επίπεδό τους, ενώ 6 ακόμη βραβεύτηκαν για την εξαιρετική επίδοσή τους! Το Κέντρο δίνει μεγάλη σημασία στην συμμετοχή σε διαγωνισμούς όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε πραγματικές συνθήκες. Οι βαθμολογίες όλων των μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ήταν εξαιρετικές και αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ποιότητα των σπουδών.

Συγχαρητήρια και στους 22 μαθητές για την εξαιρετική επίδοσή τους, με βαθμολογίες 80 - 95%, οι οποίοι ανήκουν στο 10% των καλύτερων επιδόσεων στην Ελλάδα!
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium