Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/8/2019 05:16:46

  


 
Επισκέπτες Online: 87


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της «Σύμπραξης Δημιουργίας» (φωτο)
13-05-2019
Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της «Σύμπραξης Δημιουργίας» (φωτο)
 

Εγκαινιάστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής το εκλογικό κέντρο της «Σύμπραξης Δημιουργίας»  παρουσία εκατοντάδων πολιτών του δήμου Λαγκαδά.

Παρόντος του επικεφαλής της παράταξης Θεόδωρου Τζιαμπάζη, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Σύμπραξη Δημιουργίας».

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά Θ. Τζιαμπάζης έκανε λόγο για έναν συνδυασμό με υποψηφίους που «δέχτηκαν με πάθος, φρέσκιες ιδέες και μεράκι να μπουν στην πρώτη γραμμή και να συμπράξουν. Ούτε ένας από αυτούς δεν διεκδίκησε θέσεις, αξιώματα ή ανταλλάγματα για να συμμετάσχει στην παράταξη μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τους άλλες υποψηφιότητες για τον δημαρχικό θώκο του Λαγκαδά, ανέφερε πως «σ’ αυτόν τον αγώνα δεν έχουμε αντιπάλους. Δεν θέλουμε να έχουμε αντιπάλους. Ο μοναδικός αντίπαλος που βρίσκεται απέναντι μας είναι τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε όλοι μας».

Αναφορικά με την πρόθεση του να διεκδικήσει τον δήμο Λαγκαδά τόνισε πως «τον τόπο αυτό τον αγαπώ και τον νοιάζομαι όσο τίποτε άλλο. Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, εδώ μένω με την οικογένεια μου και μεγαλώνω τα παιδιά μου, εδώ διατηρώ το τεχνικό μου γραφείο, και όλοι μαζί θα παλέψουμε για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγιναν γνωστοί οι βασικοί άξονες του προγράμματος της παράταξης «Σύμπραξη Δημιουργίας», ως εξής:

1. Αναβάθμιση και επέκταση του ηλεκτροφωτισμού σε κάθε γωνιά του δήμου

2. Καθαριότητα σε κάθε χωριό του δήμου

3. Διάνοιξη αγροτικών και αστικών δρόμων

4. Βελτίωση της συγκοινωνίας και αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου στην πόλη του Λαγκαδά

5. Μέριμνα για τα ΑMEΑ και όλες τις ευπαθείς ομάδες

6. Ανάπτυξη τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας

7. Φροντίδα για τα αδέσποτα

8. Ενίσχυση αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων

9. Τοπική οικονομία και ενίσχυση της απασχόλησης των νέων

10. Παιδεία για όλους με ένταξη του Δήμου στο νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Πόλεις που Μαθαίνουν». 

11. Μέριμνα για την αγροτική οδοποιία, την άρδευση και τις δεξαμενές συλλογής νερού

12. Ενεργειακή αναβάθμιση σε σχολεία, δημόσιους χώρους και δημοτικά κτίρια με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.


Ο κ. Τζιαμπάζης τόνισε πως η εξεύρεση πόρων για την ολοκλήρωση των παραπάνω έργων θα γίνει μέσα από τη διεκδίκηση κονδυλίων από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά και με σωστή οικονομική διαχείριση. «Θα ορίσουμε ειδικούς συνεργάτες που θα παρακολουθούν αυτά τα προγράμματα και με εξειδικευμένες μελέτες θα διεκδικούν όσα μας αναλογούν για την ανάπτυξη του τόπου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετα τη λήξη της ομιλίας, ακολούθησε η παρουσίαση όλων των δημοτικών και τοπικών συμβούλων που απαρτίζουν τη «Σύμπραξη Δημιουργίας».

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium