Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/2/2020 03:50:38
  


 
Επισκέπτες Online: 120


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Υποσχέθηκε αλλαγή και ανάπτυξη ο νέος δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης (φωτο+video)
26-08-2019
Υποσχέθηκε αλλαγή και ανάπτυξη ο νέος δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης (φωτο+video)

Την αλλαγή στο Δήμο Λαγκαδά μέσα από σκληρή, επίμονη και μεθοδική δουλειά υποσχέθηκε
 χθες μετά την ορκωμοσία του ο νέος δήμαρχος Γιάννης Ταχματζίδης, δίνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα για μια αναπτυξιακή πορεία για τον δήμο Λαγκαδά.

«Ο δήμος Λαγκαδά μπορεί και πρέπει να αλλάξει πορεία. Θα το πετύχουμε μιλώντας καθαρά, με σκληρή και μεθοδική δουλειά, με τολμηρές επιλογές. Τίποτα δεν αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως μαζί θα αλλάξουμε σελίδα και θα δημιουργήσουμε τον δήμο Λαγκαδά που πετυχαίνει» είπε ο Γ. Ταχματζίδης στην ομιλία του, μετά την ορκωμοσία του ίδιου και των νέων δημοτικών και τοπικών συμβούλων και προέδρων.Δείτε φωτογραφικό υλικό πατώντας εδώ

Στην προσπάθεια αυτή, ο δήμαρχος ανέφερε τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα λειτουργήσει ο δήμος Λαγκαδά. Τόνισε την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του δήμου με νέο καθηκοντολόγιο, ώστε να γίνουν πιο λειτουργικές, πιο σύγχρονες και να προσφέρουν υπηρεσίες κύρους προς τον δημότη. Ταυτόχρονα, επισήμανε το νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου και των νομικών προσώπων και την βελτίωση των προβλημάτων της καθημερινότητας, που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής που προσφέρει ο δήμος στους δημότες του. Επίσης, ανάφερε την προβολή των πλεονεκτημάτων του δήμου και την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, την διεκδίκηση ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων και τη διασφάλιση των συμφερόντων του δήμου και των δημοτών.

Ταυτόχρονα, ο κ. Ταχματζίδης έστειλε μήνυμα ενότητας και ζήτησε συνεργασία με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, καθώς όπως τόνισε «η ένταση των προβλημάτων χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων. Καλώ σήμερα όλους τους δημοτικούς συμβούλους και τις δημοτικές παρατάξεις σε συνεργασία, προκειμένου να  συμπαραταχθούμε προς τον κοινό σκοπό που είναι η ανάπτυξη αυτού του τόπου».

Η τελετή ορκωμοσίας έγινε σε πολύ όμορφο κλίμα, στον υπαίθριο χώρο των Λουτρών Λαγκαδά, ενώ ο νέος δήμαρχος χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που είχε μαζευτεί. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την υπογραφή των πρακτικών ορκωμοσίας, μία εικόνα που δημιούργησε άσχημες εντυπώσεις καθώς η αρμόδια υπηρεσία του δήμου δεν είχε οργανώσει καθόλου σωστά την προσέλευση των συμβούλων για υπογραφή, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί συνωστισμός, καθυστερήσεις και νευρικότητα μεταξύ των συμβούλων, μια εικόνα που δεν αρμόζει σε πολιτισμένο περιβάλλον.

Η ορκωμοσία έγινε παρουσία πλήθους κόσμου που κατέκλυσε τον όμορφο χώρο των Λουτρών Λαγκαδά και τελέστηκε από τον μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη, ο οποίος έδωσε τις ευχές του στη νέα δημοτική αρχή και σε όλους τους εκλεγμένους για το καλό του τόπου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος και Θεοδώρα Αυγέρη, ΚΙΝΑΛ Γιώργος Αρβανιτίδης, Ελληνική Λύση Κώστας Χήτας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πολιτευτής Φάνης Παπάς, ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Λάζαρος Μαυρόπουλος και αυτοδιοικητικοί του τόπου.

Την ερχόμενη Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Λαγκαδά  θα πραγματοποιηθούν δημαιρεσίες και θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και τα μέλη του προεδρείου, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium