Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/9/2019 16:01:14

  


 
Επισκέπτες Online: 215


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Επίσημο Κέντρο Προετοιμασίας CAMBRIDGE - Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ
03-09-2019
Επίσημο Κέντρο Προετοιμασίας CAMBRIDGE - Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ

Έφτασαν τα πιστοποιητικά των εξετάσεων γλωσσομάθειας του Cambridge Assessment English του Ιουνίου 2019. Και μόνο αυτά αποδεικνύουν την υψηλή ποιότητα της παροχής υπηρεσιών του Εκπαιδευτηρίου ΖΑΧΑΡΙΑ. Το μόνο επίσημο Κέντρο Προετοιμασίας Cambridge, με χάλκινο βραβείο από το ίδιο το Πανεπιστήμιο του
Cambridge για το σχολικό έτος 2017-2018. 

Φέτος οι μαθητές τους κατάφεραν να επιτύχουν ακόμα υψηλότερες βαθμολογίες με 100% επιτυχία στις εξετάσεις και ποσοστό αριστούχων 85% με επίδοση Α και Β! 
Όπως φαίνεται στο γράφημα που  στέλνει το ίδιο το
Cambridge ο μέσος όρος των μαθητών του ΖΑΧΑΡΙΑ είναι σε ΟΛΑ τα μέρη των εξετάσεων πολύ υψηλότερος από το μέσο όρο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο!

 
Πιο συγκεκριμένα, και οι 41 μαθητές που πήραν μέρος στις εξετάσεις Cambridge επέτυχαν, από αυτούς 24 είχαν Distinction, 11 είχαν Merit, και 6 είχαν Pass. Μάλιστα από τους 7 μαθητές που έδωσαν εξετάσεις PET επιπέδου B1, οι 4 έλαβαν βαθμολογίες άνω του 160, με αποτέλεσμα να παίρνουν αυτομάτως πιστοποιητικό Cambridge επιπέδου Β2. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Ελένη Κ. μαθήτρια μόλις της ΣΤ’ Δημοτικού!


Η διεύθυνση θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια και να συγχαρεί τους μαθητές για την επιτυχία τους στις πιο απαιτητικές εξετάσεις γλωσσομάθειας. Η επιβράβευση από έναν παγκόσμιο φορέα σαν το Cambridge Assessment English έχει πολύ μεγάλη αξία και είναι μεγάλη ικανοποίηση να ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες χρόνων!  Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ, συνεχίζουν να επενδύουν στην ποιότητα για να μπορούν να δίνουν στους μαθητές τους τη δυνατότητα να εφοδιάζονται με ουσιαστικές γνώσεις και διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις που θα κάνουν τα μελλοντικά βιογραφικά τους να ξεχωρίζουν.

Αλλωστε στην μικρή Ελλάδα μας μπορεί να αναγνωρίζονται δεκάδες πιστοποιήσεις για το δημόσιο… ΑΛΛΑ για τον ιδιωτικό τομέα και για όλο τον κόσμο υπάρχουν σοβαρές διαφορές στο τι θεωρείται αξιόπιστο και τι όχι! Για τους ενδιαφερόμενους στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ΟΛΕΣ τις αναγνωρίσεις των εξετάσεων Cambridge παγκοσμίως.

http://recognition.cambridgeinternational.org/


Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ στοχεύουν στην κορυφή και οι μαθητές τους είναι αυτοί που θα ξεχωρίσουν στις επόμενες δεκαετίες!


Εγγραφές καθημερινά. 
Λαγκαδάς 10.00 - 13.00 και 5.00 - 8.00.
Λαγυνά 7.00 - 9.00.

Τηλέφωνο για ραντεβού 23940 20040
Ιστοσελίδα zacharia.gr
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium