Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/2/2020 03:08:52
  


 
Επισκέπτες Online: 128


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Συναντήθηκε με τους προέδρους των Κοινοτήτων ο Ταχματζίδης
06-09-2019
Συναντήθηκε με τους προέδρους των Κοινοτήτων ο Ταχματζίδης
 

Συνάντηση ενημέρωσης και γνωριμίας με τους νέους προέδρους των Κοινοτήτων είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Γ. Ταχματζίδης.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι Π. Δοιρανλής, Μ. Τζανής, Χ. Αιβαζίδης και Α. Σαρίκου, ο νέος πρόεδρος ΔΕΥΑΛ Γ. Ξενιτίδης, ο πρόεδρος ΔΗΚΕΛ Κ. Μπίκας και ο εντεταλμένος σύμβουλος πρασίνου Ε. Τσαγκαλίδης.

Ο δήμαρχος Λαγκαδά περιέγραψε τη σημερινή εικόνα του δήμου Λαγκαδά αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «κάθε χωριό παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης, με προβλήματα στην καθαριότητα, την αγροτική οδοποιία, το νερό και άλλα θέματα που θα έπρεπε να είχαν λυθεί εδώ και χρόνια», ενώ συγκεκριμένα για τις υπηρεσίες του δήμου Λαγκαδά ανέφερε πως «έτσι όπως λειτουργούσαν οι υπηρεσίες του δήμου, θα έπρεπε να ήσουν πολύ τυχερός για να βρεις τον υπεύθυνο».

Απευθυνόμενος προς τους εκλεγμένους προέδρους ανέφερε πως «από εσάς εξαρτάται η εικόνα του δήμου προς τα έξω, από το πόσο θα δουλέψετε ο καθένας στο χωριό του» και παράλληλα τόνισε την ανάγκη δημιουργίας εθελοντικών ομάδων σε κάθε χωριό που θα ασχολείται με τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα. «Ο πρόεδρος θα πρέπει να είναι ο πρώτος εργάτης του δήμου, θέλει πολύ προσωπική δουλειά από εσάς» τόνισε χαρακτηριστικά.

 Οσο αφορά τις περασμένες δημοτικές εκλογές, ο δήμαρχος τόνισε πως «δεν μ’ ενδιαφέρει ποιος με ψήφισε και με ποια παράταξη εκλεγήκατε. Εγώ σας βλέπω όλους ίδιους, χωρίς συμπάθειες και αντιπάθειες. Μ’ ενδιαφέρει να έχουμε καλή συνεργασία και να κάνουμε πράγματα, σε κάθε χωριό να βάλουμε ένα λιθαράκι».

Οι πρόεδροι από την πλευρά τους μετέφεραν στον κ. δήμαρχο τη σημερινή κατάσταση που υπάρχει στα χωριά τους, όπως καθυστερήσεις στην αποκομιδή απορριμμάτων, έλλειψη χώρων για αδρανή και ογκώδη υλικά με αποτέλεσμα οι δημότες να τα απορρίπτουν σε ρέματα και χωράφια, μη συντήρηση αγροτικών δρόμων, έλλειψη γραμματέων στις κοινότητες, βρώμικες πλατείες κ.α.

Ο κ. Ταχματζίδης κατέληξε λέγοντας πως θα προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα του δήμου και να επιλύσει τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Λαγκαδά.

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium