Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/10/2021 17:28:51


  


 
Επισκέπτες Online: 512


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Βάφτηκε μετά από 30 χρόνια η εξωτερική όψη του Επαγγελματικού Λυκείου Λαγκαδά
25-05-2020
Βάφτηκε μετά από 30 χρόνια η εξωτερική όψη του Επαγγελματικού Λυκείου Λαγκαδά
 

Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, το Επαγγελματικό Λύκειο Λαγκαδά που είναι το μεγαλύτερο σχολείο του Δήμου Λαγκαδά τόσο ως προς την έκταση των κτιριακών υποδομών όσο και σε αριθμό μαθητών, άλλαξε όψη καθώς πραγματοποιήθηκαν εργασίες βαφής του κτιρίου από τεχνικά συνεργεία του Δήμου Λαγκαδά.

Με απόφαση Δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη, εδώ και αρκετούς μήνες έχει αρχίσει ο εξωραϊσμός των σχολικών μονάδων σε τεχνικό επίπεδο. Οι Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαγκαδά, σε αγαστή συνεργασία με τους Διευθυντές, Καθηγητές και Δασκάλους, συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τους με σκοπό όλες οι μονάδες να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας.

Ήδη συνεργεία του δήμου προχώρησαν σε ελαιοχρωματισμούς με βαφές 17 αιθουσών του Εργαστηριακού Κέντρου και των αιθουσών των διδασκόντων. Στην πορεία, έχουν προγραμματιστεί εργασίες βαφής στο ΓΕΛ Λαγκαδά και ολοκλήρωσης των εργασιών στο ΕΠΑΛ.

Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης και πρόεδρος της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π Κωνσταντίνος Μπίκας, επιτήρησε τις εργασίες που εκτελούνται στο Επαγγελματικό Λύκειο Λαγκαδά και ενημέρωσε τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Ζουμπούλη Παπαπαρασκευά, τη Διευθύντρια του Εργαστηριακού Κέντρου Χρυσάνθη Καλαϊτζή και τον Διευθυντή του ΙΕΚ Λαγκαδά Νικόλαο Βλάχο για την εξέλιξη των εργασιών.


Το ΕΠΑΛ Λαγκαδά, στο οποίο συστεγάζονται το ΙΕΚ Λαγκαδά και το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Λαγκαδά, έχει 11 τομείς ειδικότητας. Φοιτούν 436 μαθητές. Με πρωτοβουλία του Διευθυντή του σχολείου κ. Παπαπαρασκευά και καθηγητών έχει δημιουργηθεί εθελοντική ομάδα μαθητών, οι οποίοι βοηθούν στον καλλωπισμό του σχολείου και συνδράμουν στην αισθητική αναβάθμισή του επιδεικνύοντας τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες τους.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium