Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/10/2021 01:53:27


  


 
Επισκέπτες Online: 507


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ερχεται λουκέτο στο υποκατάστημα της Πειραιώς στο Ζαγκλιβέρι
22-06-2020
Ερχεται λουκέτο στο υποκατάστημα της Πειραιώς στο Ζαγκλιβέρι
 

Το θέμα του κλεισίματος του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς Ζαγκλιβερίου έθιξε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά ο Χαράλαμπος Κυργιάννης.

Ο δημοτικός σύμβουλος ανέφερε μέσω του λογαριασμού του στο facebook πως οι προτάσεις διαμαρτυρίας που ανέφερε σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος Ζαγκλιβερίου δεν έτυχαν της σύμφωνης γνώμης της διοίκησης του δήμου Λαγκαδά, θεωρώντας πως πρόκειται για μια ειλημμένη απόφαση.

Διαβάστε την ανάρτηση του:

Σε χθεσινή μου ερώτηση κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί του οριστικού κλεισίματος του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. στο Ζαγκλιβέρι, ζήτησα να ενημερωθώ από την Διοίκηση του Δήμου, πρώτον, κατά πόσο ισχύουν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες επ’ αυτού του ενδεχόμενου και δεύτερον, ποιές δράσεις προτίθεται να αναλάβει για την αποτροπή αυτής της δυσάρεστης εξέλιξης, προτείνοντας ως πρώτο βήμα την έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος διαμαρτυρίας από το Δημοτικό Συμβούλιο έναντι αυτής της απόφασης, το οποίο θα αποτελούσε την έναρξη ισχυρότερων πρωτοβουλιών (συναντήσεις με εκλεγμένους βουλευτές της περιοχής και εκπροσώπους της διοίκησης της Τράπεζας, κινητοποίηση κατοίκων κτλ). Σημειώνεται ότι το υποκατάστημα του Ζαγκλιβερίου, ως γνωστό, εξυπηρετεί καθημερινές ανάγκες μίας ευρύτατης γεωγραφικής περιοχής των Δήμων Λαγκαδά και Βόλβης, συμπεριλαμβανόμενης και τμήματος της όμορης Χαλκιδικής, της οποίας το μεγαλύτερος του πληθυσμού είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας.

Αντ’ αυτού έκπληκτος έλαβα σε ελεύθερη μετάφραση την απάντηση ότι οι όποιες αποφάσεις είναι σχεδόν ειλημμένες, δρομολογώντας τις εξελίξεις του οριστικού κλεισίματος του υποκαταστήματος, η δε ανάληψη μέτρων αντίδρασης, ακόμη και αυτή της έκδοσης ομόφωνου ψηφίσματος διαμαρτυρίας, κρίνεται εν πολλοίς μία περιττή και ανεπαρκής διαδικασία..!!

Η μοιρολατρική αντιμετώπιση των καταστάσεων και η διάθεση αδρανούς συμπεριφοράς δε συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων. Το επιχείρημα ότι το κλείσιμο του υποκαταστήματος αποτελεί επιχειρηματική επιλογή ιδιωτικών συμφερόντων δε δικαιολογεί οποιαδήποτε αποχή αντίδρασης, τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία θίγονται ζωτικές και καθημερινές ανάγκες χιλιάδων συμπολιτών μας.

Στο πρόσφατο παρελθόν (βλ. κινητοποιήσεις του Μαρτίου 2018), η ανάληψη πρωτοβουλιών μαζικής και θεσμικής αντίδρασης συνεισέφερε έστω και στη μερική επίλυση του ίδιου ακριβώς προβλήματος. Τώρα γιατί ΟΧΙ ??
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium