Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/10/2021 17:49:48


  


 
Επισκέπτες Online: 534


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Λαγκαδά
18-09-2020
Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Λαγκαδά

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαγκαδά και σε συνέχεια της ενημέρωσης των δημοτών, ανακοινώνει ότι οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών σε περιοχές και υποδομές που έχουν πληγεί από την πλημμύρα της 7-8-2020, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Αναλυτικότερα, εργασίες αποκατάστασης, παρεμβάσεις και καθαρισμοί ως μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας πραγματοποιούνται αυτή τη χρονική περίοδο από συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαγκαδά σε συνεργασία με τα συνεργεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης σε:

- Ασκό
- Πολυδένδρι Ασκού,
- Πέντε Βρύσες,
- Πολυδένδρι Λαγκαδά,
- Ξυλούπολη
- Νικόπολη
- Λαχανά

Στις παραπάνω περιοχές πραγματοποιούνται καθαρισμοί φρεατίων και διανοίξεις αγροτικής οδοποιίας.

Επίσης:
- Στην τοπική κοινότητα της Χρυσαυγής τρία μηχανήματα πραγματοποιούν καθαρισμούς υδατορεμάτων και γίνεται αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας.
- Στο Καβαλάρι, γίνεται καθαρισμός υδατορεμάτων και του ποταμού, ενώ έχει ολοκληρωθεί, σχεδόν στο σύνολό του, ο καθαρισμός των φρεατίων.
- Στο Περιβολάκι πραγματοποιείται καθαρισμός υδατορεμάτων.
- Περιμετρικά της πόλης του Λαγκαδά και μέσα στην πόλη συνεχίζεται ο καθαρισμός φρεατίων και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η αγροτική οδοποιία στον άξονα Λαγκαδάς- Κολχικό.
- Στα Λαγυνά, γίνεται καθαρισμός υδατορεμάτων, στις θέσεις ΑΓΝΟ και στο Κλειστό Στάδιο Λαγυνών και ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας.
- Στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Κορώνειας γίνονται έργα αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας, όπως επίσης και στη Δ.Ε Ζαγκλιβερίου.
- Βελτίωση αγροτικής οδοποίας στη Δ.Ε Βερτίσκου
- Σε συνεργασία με συνεργεία της ΠΚΜ πραγματοποιούνται καθαρισμοί και κοπές χόρτων και κλαδιών στις επαρχιακές οδούς Λευκοχωρίου, Δορκάδας, Καρτερών και γενικότερα στην Δ.Ε Λαχανά.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν έργα σε όλες τις Δ.Ε. Λαγκαδά και εκεί όπου χρήζουν παρέμβασης και αντιπλημμυρικών έργων.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium