Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/10/2021 16:26:16


  


 
Επισκέπτες Online: 494


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Επιστολή   Αναστασιάδη  για να παραμείνει ανοικτή η Τράπεζα Πειραιώς στο Σοχό
06-11-2020
Επιστολή Αναστασιάδη για να παραμείνει ανοικτή η Τράπεζα Πειραιώς στο Σοχό
 

Μεγάλο πλήγμα για την περιοχή η αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Σοχό, σύμφωνα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σάββα Αναστασιάδη.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γιώργο Χατζηνικολάου και παρουσιάζοντας τα επιχειρήματά του, ο κ. Αναστασιάδης ζητά την διατήρηση της λειτουργίας της τράπεζας στο Σοχό. 

Ακολουθεί η επιστολή:

Προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γιώργο Χατζηνικολάου   

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

Όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης και της μείωσης του προσωπικού, η Τράπεζα Πειραιώς προτίθεται να προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας υποκαταστημάτων, μεταξύ των οποίων και αυτό του Σοχού.

Με την παρούσα σας ζητώ να επανεξετάσετε την απόφασή σας για τους παρακάτω οικονομικούς, κοινωνικούς, υγειονομικούς κ.λ.π. λόγους.

1) Το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί μια περιοχή που γεωγραφικά καλύπτει, περίπου, το ένα πέμπτο του Νομού Θεσσαλονίκης, οι δε κατοικοί της περιοχής ασχολούνται, κατ εξοχήν, με την γεωργία, την κτηνοτροφία, την υλοτομία, την μεταποίηση αγροτικών, κτηνοτροφικών κ.λ.π. προϊόντων. 

2) Η Τράπεζα Πειραιώς ως διάδοχος της Αγροτικής Τράπεζας κληρονόμησε ως πελάτες το σύνολο σχεδόν των κατοίκων της περιοχής.

3) Στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, λόγω της πανδημίας, το κλείσιμο του υποκαταστήματος στο Σοχό, θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα αφού η μετάβασή των κατοίκων σε κοντινό  υποκατάστημα, με διαδρομή  μέχρι και εκατό χιλιόμετρα, σε ορεινό  οδικό δίκτυο, θα είναι δύσκολη και επικίνδυνη.

4) Οι πολίτες της τρίτης ηλικίας που δεν είναι χρήστες των νέων τεχνολογιών θα βρεθούν σε απόγνωση.

5) Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν δε θα ευνοούν την παραμονή, αλλά την εγκατάλειψη και σταδιακά την ερήμωση της περιοχής.

Κύριε Πρόεδρε 

για τους παραπάνω και μια σειρά ακόμη λόγων, παρακαλώ να επανεξετάσετε το θέμα, με την δέουσα ευαισθησία και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνες της Τράπεζας Πειραιώς, να διατηρήσετε την λειτουργία του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Σοχό.                                             

Με εκτίμηση                                                                                                                   
Σάββας  Αναστασιάδης                                                                                          
Βουλευτής ΝΔ  Β΄ Θεσσαλονίκης
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium