Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/10/2021 17:11:35


  


 
Επισκέπτες Online: 500


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Απάντηση Αϊβαζίδη σε Ανδρεάδου για τα πρόστιμα σε καταστηματάρχες στο Λαγκαδά
06-11-2020
Απάντηση Αϊβαζίδη σε Ανδρεάδου για τα πρόστιμα σε καταστηματάρχες στο Λαγκαδά


Απάντηση στο κείμενο: Δελτίο Τύπου Ανδρεάδου για τα υπέρογκα πρόστιμα σε καταστηματάρχες

Ανακοίνωση - Απάντηση Χαράλαμπου Αϊβαζίδη
Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λαγκαδά, κυρίας Ανδρεάδου και όσα αναφέρει στον πομπώδη τίτλο περί ανάλγητης και παράλογης πολιτικής σε βάρος των επαγγελματιών της περιοχής μας.

Θα ήθελα να ενημερώσω την αρχηγό της μειοψηφίας ότι σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που απαιτεί υπευθυνότητα και ψυχραιμία οι ανακοινώσεις για λόγους ψηφοθηρίας δεν έχουν καμιά θέση. Επί της ουσίας, η κυρία Ανδρεάδου, η οποία διατέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος, συνειδητά και για λόγους ψηφοθηρικούς παραβλέπει ότι o Δήμος Λαγκαδά δεν μπορεί να περιφρονεί τη νομιμότητα και ότι είναι υποχρεωμένος να εφαρμόζει τους νόμους του κράτους. Και αυτό σημαίνει ότι: Οι παραβάσεις των καταστηματαρχών έχουν βεβαιωθεί από την Αστυνομία και έχουν κοινοποιηθεί στο Δήμο. Ενεργώντας σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος και με διάθεση να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες που δεν έχουν τακτοποιήσει τις υποθέσεις τους από το 2016, στείλαμε όλες τις αποφάσεις μαζί, έτσι ώστε να μπορούν να προσφύγουν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, όσοι το επιθυμούν, μια φορά και όχι περισσότερες γεγονός που θα τους επιβάρυνε οικονομικά.

Επίσης η κυρία Ανδρεάδου θα πρέπει να γνωρίζει ότι η μη είσπραξη ή παραγραφή οφειλών προς το Δήμο αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Αλίμονο στο δήμο και στους δημότες εάν διοικούσε η κυρία Ανδρεάδου.

Σε κάθε περίπτωση, η παρούσα διοίκηση αφουγκράζεται τις αγωνίες των καταστηματαρχών αλλά δεν εξυπηρετεί κατά το δοκούν καταστάσεις και δεν επιθυμεί να αδικήσει όλους εκείνους τους δημότες που είναι τυπικοί και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που καταφέραμε ως διοίκηση, με επιμονή και μεγάλη προσπάθεια, να κάνουμε μια χρηστή οικονομικά διαχείριση και να μειώσουμε τις δαπάνες του Δήμου κατά 20%. Για τη θετική οικονομική αυτή εικόνα  θα πρέπει η κυρία Ανδρεάδου και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να αισθάνονται ικανοποιημένοι και όχι να μας ψέγουν (ή να μας μαλώνουν).

ΥΓ. Διερωτάται η κυρία Ανδρεάδου εάν έχω πλήρη εικόνα για τα καταστήματα της περιοχής μας. Η απάντηση είναι ότι σίγουρα τα γνωρίζω καλύτερα, γιατί εγώ διαμένω στο Δήμο Λαγκαδά και όχι στα Πεύκα του Δήμου Νεαπόλεως-Συκεών. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium