Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/10/2021 02:07:09


  


 
Επισκέπτες Online: 526


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Δωρεά του Δήμου Λαγκαδά οικίσκων για τεστ ανίχνευσης Covid-19 στα Κέντρα Υγείας Λαγκαδά και Σοχού (video)
15-12-2020
Δωρεά του Δήμου Λαγκαδά οικίσκων για τεστ ανίχνευσης Covid-19 στα Κέντρα Υγείας Λαγκαδά και Σοχού (video)

Δύο σημαντικές δωρεές που ενισχύουν τον αγώνα των υγειονομικών στη μάχη κατά του κορωνοϊού στο Δήμο Λαγκαδά και συμβάλλουν τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων Υγείας Λαγκαδά και Σοχού πραγματοποίησε ο Δήμος Λαγκαδά.
Δείτε το βίντεο πατώντας παρακάτω

Μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά και την έγκριση για τη δωρεάν χορήγηση δύο προκατασκευασμένων μεταλλικών οικίσκων εξωτερικού χώρου, σήμερα το πρωί παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά ο πρώτος εξωτερικός οικίσκος στον οποίο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα μπορεί να πραγματοποιεί τις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις ανίχνευσης COVID-19, στους κατοίκους του Λαγκαδά και των γειτονικών περιοχών.

Ανάλογη παράδοση θα γίνει σήμερα και στο Κέντρο Υγείας του Σοχού.

Κατά τη σημερινή παράδοση του οικίσκου στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά, ο Διευθυντής του Κ.Υ., παιδίατρος Aγγελος Βικελούδας, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, καθώς, όπως είπε ο Δήμος ανταποκρίνεται πάντα θετικά στα αιτήματα του Κέντρου Υγείας και στέκεται αρωγός στις ιδιαίτερες ανάγκες του. Από την πλευρά του ο κ. Ταχματζίδης δήλωσε ότι ο οικίσκος θα συμβάλει σημαντικά στον έλεγχο της διασποράς του covid-19 στην περιοχή και στην προστασία των υγειονομικών υπαλλήλων αλλά και των πολιτών, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στον κ. Βικελούδα να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν λιγότερα τεστ.

Ο οικίσκος τοποθετήθηκε ήδη στον προαύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Λαγκαδά προκειμένου να διενεργείται εκεί ο έλεγχος πιθανού κρούσματος covid-19 και να αποφεύγεται η επίσκεψη στα ιατρεία και η επαφή με το υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό.

Στην παράδοση του οικίσκου στο Κ.Υ Λαγκαδά, παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Χαράλαμπος Αιβαζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού, Ελισάβετ Κοτσώνη ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Συντήρησης Πρασίνου Παντελής Αϊβατζίδης.

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium