Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2021 06:55:38
  


 
Επισκέπτες Online: 323


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Online μαθήματα Πληροφορικής στο ΚΔΒΜ2 ΖΑΧΑΡΙΑ
28-05-2021
Online μαθήματα Πληροφορικής στο ΚΔΒΜ2 ΖΑΧΑΡΙΑ
 
Ξεκινάει άμεσα νέο τμήμα Πληροφορικής - Δηλώστε συμμετοχή

Θέλεις Πιστοποίηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών εύκολα και γρήγορα; Το ΚΔΒΜ 2 -  ΖΑΧΑΡΙΑ προσφέρει online μαθήματα πληροφορικής που οδηγούν σε πιστοποίηση αναγνωρισμένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π και τον Α.Σ.Ε.Π. Οι εξετάσεις θα γίνουν δια ζώσης στο εξεταστικό μας κέντρο.

Η πιστοποίηση της πληροφορικής πιστοποιεί τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος μπορεί να χειρίζεται ικανοποιητικά τις βασικές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου, ώστε να είναι αποτελεσματικός τόσο στην εργασία όσο και την προσωπική του χρήση. Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αποδεικνύουν τις γνώσεις τους στη χρήση εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου, σε στελέχη εταιριών και επιχειρήσεων που οι διοικήσεις τους έθεσαν αντίστοιχα πρότυπα γνώσεων και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να έχει μια βασική γνώση χειρισμού Η/Υ και των πιο δημοφιλών εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου.

Η εξέταση πιστοποίησης καλύπτει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

Χειρισμός Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων (Windows)

Επεξεργασία Κειμένου (Word)

Υπολογιστικά Φύλλα (Excel)

Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet)

Βάσεις Δεδομένων (Access)

Παρουσιάσεις (Powerpoint)

Υπάρχει και η δυνατότητα πιστοποίησης στις 3 βασικές ενότητες (Word, Excel, Internet).

Η πιστοποίηση πληροφορικής για τις 3 βασικές ενότητες είναι στην τιμή προσφοράς των 140 ευρώ. Περιλαμβάνει την κάρτα πιστοποίησης, τα online μαθήματα, τα εξέταστρα για τις δια ζώσης εξετάσεις μετά την καραντίνα και την έκδοση πιστοποιητικού μετά την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις.

Η πιστοποίηση πληροφορικής και για τις 6 ενότητες είναι στην τιμή προσφοράς των 200 ευρώ. Περιλαμβάνει την κάρτα πιστοποίησης, τα online μαθήματα, τα εξέταστρα για τις δια ζώσης εξετάσεις μετά την καραντίνα και την έκδοση πιστοποιητικού μετά την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις.

Πριν τις εξετάσεις, υπάρχει και η δυνατότητα συνάντησης (online ή δια ζώσης) με τον καθηγητή της πληροφορικής μας με σκοπό να λυθούν απορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο νέο τμήμα πληροφορικής που ξεκινά άμεσα, καλέστε στο 23940 20 040.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium