Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/10/2021 21:25:08


  


 
Επισκέπτες Online: 578


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Εγκαινιάστηκε ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στα Λαγυνά
01-06-2021
Εγκαινιάστηκε ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στα Λαγυνά
 

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός Λαγυνών παραδόθηκε επίσημα στην κοινωνία, με την τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερο ευχάριστο κλίμα γεμάτο από παιδικές παρουσίες και χαμόγελα εγκαινιάστηκε σήμερα ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Λαγυνών από τον Δήμαρχο Λαγκαδά Ταχματζίδη Ιωάννη, παρουσία του βουλευτή Θ. Καράογλου, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων του δήμου Λαγκαδά και τοπικών αρχών.

Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός Λαγυνών λειτουργεί στο πλαίσιο της κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Λαγκαδά, με σκοπό να εξυπηρετήσει τους νέους γονείς για να μπορούν να εργάζονται και να αφήνουν τα παιδιά τους σε ασφαλή χέρια. Παράλληλα, το προσωπικό του Σταθμού αποτελείται από εκπαιδευτικούς που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για τη φροντίδα και τη σωστή διαπαιδαγώγηση των αυριανών πολιτών.

Μιλώντας στο lagadas.net ο δήμαρχος Λαγκαδά Ι. Ταχματζίδης ανέφερε πως «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα εγκαινιάσαμε αυτή τη νέα εκπαιδευτική δομή, ένα έργο ζωτικής σημασίας για τον τόπο, που πέρα από την εκπαιδευτική φροντίδα που θα παρέχει, θα βοηθήσει σημαντικά τις οικογένειες της δεύτερης μεγαλύτερης κοινότητας του Δήμου μας, των Λαγυνών».

Ο πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ Κωνσταντίνος Μπίκας, ο οποίος και «έτρεξε» όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για να λειτουργήσει ο σταθμός, τόνισε πως παρά τις δυσκολίες αδειοδότησης που υπήρχαν, παραδόθηκε σήμερα στους πολίτες των Λαγυνών με σκοπό να προσφέρει εκπαίδευση στα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Ελσα Κοτσώνη τόνισε πως τα εγκαίνια του σταθμού αυτού είναι προάγγελος καλών νέων, καθώς υπάρχουν σχέδια για ίδρυση και νέων σχολικών μονάδων στα Λαγυνά.

Τέλος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λαγυνών Διονύσης Φλωρινούδης εξέφρασε τη χαρά του για τη δημιουργία του νέου σταθμού, σημειώνοντας πως «τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας και οφείλουμε να τους προσφέρουμε όλα όσα έχουν ανάγκη».
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium