Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2021 05:42:56
  


 
Επισκέπτες Online: 439


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΖΑΧΑΡΙΑ: Η καλύτερη αρχή για την Αγγλική Γλώσσα
10-06-2021
ΖΑΧΑΡΙΑ: Η καλύτερη αρχή για την Αγγλική Γλώσσα
 

Μπορεί το Υπουργείο Παιδείας τώρα να ξεκινάει τα μαθήματα Αγγλικών στο Νηπιαγωγείο, εμείς όμως για 8η συνεχόμενη χρονιά διδάσκουμε JOLLY PHONICS σε παιδιά νηπιαγωγείου και Α' Δημοτικού!

Τα αποτελέσματα των παιδιών μας που ξεκίνησαν με Jolly Phonics αποδεικνύουν την αξία αυτής της εισαγωγής στη γλώσσα!
Δεν είναι τυχαίο ότι
 οι μαθητές που διακρίνονται σε διαγωνισμούς και εξετάσεις Cambridge είναι παιδιά του Jolly Phonics.
Τα Εκπαιδευτήρια ΖΑΧΑΡΙΑ ακολουθώντας πάντα πρωτοποριακούς τρόπους μάθησης και νέες εκπαιδευτικές εξελίξεις με στόχο να προσφέρουν ό,τι καλύτερο, σύγχρονο και αποτελεσματικό στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, διδάσκουν εδώ και χρόνια τη μέθοδο 
Jolly Phonics. Τα Jolly Phonics με τη σφραγίδα του Βρετανικού Εθνικού Προγράμματος Σπουδών εστιάζουν στην συστηματική διδασκαλία των φωνημάτων της Αγγλικής γλώσσας, με στόχο την ταχύτερη ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάγνωσης και γραφής. Αποτελούν μια μαθητοκεντρική και διασκεδαστική προσέγγιση για τη διδασκαλία του ορθού γραμματισμού μέσα από την εκμάθηση φωνημάτων.

Η πολύ-αισθητηριακή αυτή μέθοδος είναι πολύ ενθαρρυντική για τα παιδιά και τους καθηγητές, οι οποίοι βλέπουν τους μαθητές τους διαρκώς να εξελίσσονται. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά από τέσσερα έως επτά ετών, καθώς στην νεαρή αυτή ηλικία τα παιδιά έχουν μεγάλη ευαισθησία ως προς την κατανόηση της φωνολογικής επίγνωσης. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενισχύει την σωστή προφορά των ήχων στην γλώσσα και βελτιώνει την ακουστική τους ικανότητα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, για να μάθει κανείς μια γλώσσα πρώτα την ακούει και μετά την γράφει. Επομένως δεν είναι απαραίτητο να διδαχθεί πρώτα η γραπτή μορφή των ήχων και των φωνημάτων της γλώσσας, αλλά θα πρέπει να θεμελιώνουμε την ικανότητα των παιδιών της ηλικίας αυτής να απορροφούν την γνώση με ταχύ ρυθμό.

Εγγραφές για την καινούρια σχολική χρονιά έως 25 Ιουνίου είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης.
Για τη δική σας διευκόλυνση παρακαλώ κλείστε ραντεβού στα τηλ. 23940 20 040 & 23940 72 421.
  
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium