Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/10/2021 12:23:26


  


 
Επισκέπτες Online: 1441


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Στον Πέτσα για χρηματοδότηση έργων ύψους 34.280.231 ευρω ο Ταχματζίδης
19-06-2021
Στον Πέτσα για χρηματοδότηση έργων ύψους 34.280.231 ευρω ο Ταχματζίδης
 
Δελτίο τύπου

Σε τροχιά ανάπτυξης βάζει τον δήμο Λαγκαδά ο Γ. Ταχματζίδης δρομολογώντας έργα 34.280.231 ευρώ.

Με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα συναντήθηκε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης.

Στην διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Υπουργείο Εσωτερικών, ο κ. Ταχματζίδης παρέδωσε στον κ. Πέτσα φακέλους με τις προτάσεις για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων στο δήμο Λαγκαδά ύψους 34.280.231 ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

 

Συνοπτικά, ο δήμαρχος Λαγκαδά υπέβαλε αιτήσεις χρηματοδότησης για:

1. Αντικατάσταση εσωτερικού - εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης Λαγκαδά και αναβάθμιση υποδομών συστήματος υδροδότησης.

2. Αποπεράτωση κτιρίου Πολιτιστικού, Πνευματικού Κέντρου " ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΙΛΛΗΣ" και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου.

3. Ωρίμανση μελετών για την ανάδειξη του διατηρητέου κτιρίου "Αλευρόμυλος Γεωργιάδη" στην πόλη του Λαγκαδά και "Βιοκλιματική" αναβάθμιση και αναζωογόνηση του κέντρου της πόλης του Λαγκαδά.

4. Ανάπτυξη ψηφιακών ευφυών λύσεων στο πλαίσιο της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Λαγκαδά για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών και την αναβάθμιση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας του δήμου.

5. Προμήθεια Ηλεκτρικών Οχημάτων και Ηλεκτρικών Φορτιστών Δήμου Λαγκαδά.

6. Προμήθεια υπόγειων και επίγειων συστημάτων γωνιών ανακύκλωσης.

7. Δράσεις για κρίσιμες υποδομές που χρήζουν αντισεισμική προστασία του Δήμου Λαγκαδά.

8. Λειτουργική αποκατάσταση και λειτουργία Ε.Ε. Λαγκαδά (Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων)

9. Ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών στις Τ.Κ. Αδάμ και Πετροκέρασα της Δ.Ε Καλινδοίων του Δήμου Λαγκαδά.

10. Επέκταση συστήματος τηλεελέγχου - τηλεχειρισμού ΔΕΥΑ Λαγκαδά.

11. Προμήθεια και τοποθέτηση νέου εξοπλισμού για την αναδιαμόρφωση τριών (3) υφιστάμενων παιδικών χαρών του Δήμου Λαγκαδά.

12. Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών, εξοικονόμηση νερού και ενέργειας στα υφιστάμενα δίκτυα μεταφοράς και διανομής νερού της Δημοτικής ενότητας Λαγκαδά.

 «Αναβαθμίζουμε, εκσυγχρονίζουμε, και βελτιώνουμε τον δήμο μας με αδιάκοπη εργασία, μεθοδικότητα και στοχευμένες παρεμβάσεις.

Εκμεταλλευόμαστε, κάθε ευρωπαϊκό και εθνικό πρόγραμμα χρηματοδότησης, που μπορεί να προσαρμοστεί σε έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας και θα βελτιώσουν την ποιότητα εξυπηρέτησης των συνδημοτών μας.

Συντάξαμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την υλοποίηση έργων ύψους 34.280.231 ευρώ για το δήμο Λαγκαδά και υποβάλλαμε αιτήσεις χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, που παρά τις αντιξοότητες λόγω της πανδημίας, κατάφεραν με υπεράνθρωπες προσπάθειες, να συντάξουν μελέτες, προϋπολογισμούς και ότι άλλο απαιτούνταν προκειμένου να καταθέσουμε έγκαιρα, τους φακέλους με τις ολοκληρωμένες προτάσεις των έργων, για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», τόνισε ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium