Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2021 06:35:53
  


 
Επισκέπτες Online: 320


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ανοίγει το Mere στο Λαγκαδά
22-06-2021
Ανοίγει το Mere στο Λαγκαδά
 

Ανοίγει στον Λαγκαδά το πρώτο σουπερμάρκετ χωρίς μεσάζοντες

Στον Λαγκαδά ανοίγει στις 23 Ιουνίου το κατάστημα της MERE που υπόσχεται να κάνει την διαφορά στις τιμές και στον τρόπο που θα εξυπηρετεί τους πελάτες.

Θυμάστε την κίνηση «Χωρίς Μεσάζοντες» που δραστη-ριοποιήθηκε την εποχή της κρίσης μετά το 2009; Οι ενεργοί πολίτες της χώρας μας, επικοινωνούσαν απευθείας με τους προμηθευτές και κατάφερναν να οργανώσουν πωλήσεις βασικών ειδών τροφίμων σε τιμές κατά πολύ πιο κάτω των τιμών που υπήρχαν και δυστυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμα στα ράφια των σουπερμάρκετ.

Σε πολλές πόλεις της Ελλάδας η κίνηση αυτή πραγματικά βοήθησε τον κόσμο να επιβιώσει μέσα στα πρώτα δύσκολα χρόνια της κρίσης.

Τώρα έρχεται το επόμενο βήμα, η ρώσικη αλυσίδα των σουπερμάρκετ γνωστή στο εξωτερικό ως MERE, που είναι η σύγχρονη απάντηση στην εποχή που διανύουμε. Δραστηριοποιείται σε πάνω από 25 χώρες της Ευρασίας (Ευρώπη, Κίνα, Ρωσία, κτλ.).


H είσοδος του MERE Λαγκαδά

Ευτυχώς ή δυστυχώς, παρόμοιες καταστάσεις οικονομικών δυσκολιών του 2009 αντιμετώπισε ο κόσμος και στο εξωτερικό, και μάλιστα οι ιδρυτές της αλυσίδας είχαν να αντικρίσουν εκτός από την οικονομική κρίση, και τα τεράστια δάνεια που τους οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στην χρεωκοπία. Δεν σας θυμίζει τίποτα; Μοιάζει με ιστορία σχεδόν κάθε επιχείρησης και νοικοκυριού στην χώρα μας.

Οι άνθρωποι όμως επέζησαν από την κρίση, που τους έκανε πιο δυνατούς, αφού βρήκαν τρόπο πώς να σώσουν τον κόσμο από την ακραία φτώχεια.

Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι πολύ απλός:

Αγοράζουν μόνο απευθείας από τους παραγωγούς και μάλιστα ντόπιους
Εξοφλούν τους προμηθευτές κάθε εβδομάδα για την ποσότητα προϊόντων που πουλήθηκαν
Εκμεταλλεύονται στο έπακρο τον χώρο πωλήσεων, περιορίζοντας στο ελάχιστο τους αποθηκευτικούς χώρους
Δεν χρησιμοποιούν ράφια, τα προϊόντα παραμένουν σε παλέτες
Ο χώρος συντήρησης είναι ενιαίος για μεγαλύτερη οικονομία ηλεκτρικής ενέργειας

Αποτέλεσμα αυτών των «νεοτερισμών» είναι τιμές έως και 3 φορές κάτω των τιμών λιανικής που βρίσκει κανείς σε κάθε άλλη αλυσίδα σουπερμάρκετ.

Ναι, καλά ακούσατε. Οι τιμές είναι έως και 3 φορές πιο κάτω των τιμών που βλέπουμε ακόμα και στα λεγόμενα «εκπτωτικά» σουπερμάρκετ.

Φυσικά, υπάρχουν και τα κατά:

Λόγω ότι τα προϊόντα παραμένουν σε παλέτες και η δυνατότητα χωρητικότητας είναι περιορισμένη, και αυτομάτως, η ποικιλία των προϊόντων περιορίζεται και αυτή.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη αλυσίδα έρχεται κυριολεκτικά να σώσει καταστάσεις, αφού προσφέρει εξοικονόμηση εκατοντάδων ευρώ μηνιαίως σε κάθε νοικοκυριό που πλήττεται τόσο βαριά από την οικονομική κρίση, χωρίς όμως καμία έκπτωση πάνω στην ποιότητα των ελληνικών προϊόντων που προσφέρει.

MERE

2o χλμ. Λαγκαδά - Κολχικού (πρώην ΜΕΓΑ ΜΑΡΚΕΤ Γρηγορούδη)

Τηλ. 23940 25392
fb Mere Lagkada
I
nstagram Mere_Lagkadas 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium