Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/10/2021 21:28:51


  


 
Επισκέπτες Online: 587


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πολιτιστικό Καλοκαίρι με 3 συναυλίες στο Δήμο Λαγκαδά
07-08-2021
Πολιτιστικό Καλοκαίρι με 3 συναυλίες στο Δήμο Λαγκαδά
 

Ο Δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Παιδείας, σας προσκαλεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνει για το μήνα Αύγουστο. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες και ξεχωριστά μουσικά σχήματα θα μας χαρίσουν τρεις μοναδικές μελωδικές βραδιές.

Παρασκευή, 13 Αυγούστου και ώρα 21:00, Πύργος Αγίου Βασιλείου: Συναυλία στον πύργο του Αγίου Βασιλείου με την ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου. Μαζί της ο Βασίλης Προδρόμου.


Σάββατο, 21 Αυγούστου και ώρα 21:00, Στάδιο 12 Αποστόλων, Σοχός: Οι καλλιτέχνες Δήμητρα Γισδάκη και Βασίλης Καρακότας θα μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στην αξέχαστη Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο 12 Αποστόλων του Σοχού.Παρασκευή, 27 Αυγούστου και ώρα 21:00, Λουτρά Λαγκαδά: Η ανεπανάληπτη Γλυκερία και οι συνεργάτες της, Χάρης Μακρής και Χριστίνα Γαλιάτσου, θα μας χαρίσουν μια μαγική βραδιά, στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Λουτρών Λαγκαδά.Η είσοδος θα γίνεται με έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου ΔΩΡΕΑΝ.

Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνονται εισάγοντας:

πλήρες ονοματεπώνυμό

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)

αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

αριθμό επικοινωνίας

Για την απόκτηση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://booking.open1.eu/lagadas

*εναλλακτικός τρόπος κράτησης του ηλεκτρονικού σας εισιτηρίου:

Τηλεφωνική επικοινωνία.: 23943 30203, 269, 221

Κάθε πολίτης επιτρέπεται να κάνει κράτηση σε κάθε εκδήλωση, μέχρι και 5 φορές με την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), με την προϋπόθεση ότι εισάγονται διαφορετικά ονοματεπώνυμα και Αριθμοί Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Οι πολίτες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς τους ή οποιοδήποτε άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους

Οι πολίτες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους το αποδεικτικό της κράτησης, είτε ηλεκτρονικά στο e-mail τους σε έξυπνη συσκευή (smartphone - tablet) είτε σε χειρόγραφη μορφή, εκτυπώνοντας το αποδεικτικό

Με την αποδοχή των όρων χρήσης ο κάθε Πολίτης δηλώνει υπεύθυνα ότι:

Δεν έχει νοσήσει από COVID-19 (νοσηλεία στο νοσοκομείο ή στο σπίτι),

Δεν είχε συμπτώματα πυρετού, βήχα, αίσθημα κόπωσης, μυαλγίες/αρθραλγίες (πόνο στους μυς και στις αρθρώσεις) τις τελευταίες 14 ημέρες,

Δεν έχει έρθει σε επαφή με ύποπτο ή επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 τις προηγούμενες 14 ημέρες,

Έχει ενημερωθεί για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας και για τους κινδύνους υγείας που μπορεί να προκαλέσει ο κορωνοϊός (COVID-19).

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον COVID -19. Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή των Πολιτών στο χώρο της εκδήλωσης είναι υποχρεωτική. Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Σας περιμένουμε όλους, στις μοναδικές αυτές βραδιές που διοργανώνει ο Δήμος Λαγκαδά.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium