Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/1/2022 19:30:22
    Επισκέπτες Online: 798


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Διαθέσιμα δωρεάν ηλεκτρονικά εισιτήρια για τις τρεις συναυλίες στο Δήμο Λαγκαδά
20-08-2021
Διαθέσιμα δωρεάν ηλεκτρονικά εισιτήρια για τις τρεις συναυλίες στο Δήμο Λαγκαδά
 

Ο Δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Παιδείας, σας προσκαλούν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του φετινού Αυγούστου. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες και ξεχωριστά μουσικά σχήματα θα μας χαρίσουν τρεις μοναδικές μελωδικές βραδιές.


Σάββατο 21/8 στις 21:00, Σοχός (στάδιο 12 Αποστόλων)
Οι καλλιτέχνες Δήμητρα Γισδάκη και Βασίλης Καρακότας θα μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στην αξέχαστη Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Είσοδος δωρεάν μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο. Διαθέσιμα εισιτήρια για τη συναυλία εδώ

Κυριακή 22/8 στις 21:00, Αγ. Βασίλειος (Πύργος)
Συναυλία στον πύργο του Αγίου Βασιλείου με την ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου. Μαζί της ο Βασίλης Προδρόμου.

Είσοδος δωρεάν μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο. Διαθέσιμα εισιτήρια για τη συναυλία εδώ

Παρασκευή 27/8 στις 21:00, Λαγκαδάς (Λουτρά)
Η Γλυκερία και οι συνεργάτες της, Χάρης Μακρής και Χριστίνα Γαλιάτσου, θα μας χαρίσουν μια μαγική βραδιά, στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Λουτρών Λαγκαδά.

Είσοδος δωρεάν μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο. Διαθέσιμα εισιτήρια για τη συναυλία εδώ

Για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα χρειαστεί να δηλώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και τηλέφωνο. επικοινωνίας

Εναλλακτικά, καλέστε στο 2394 330 203, 2394 330 269, 2394 330 221 για τηλεφωνική κράτηση εισιτηρίου.

Κάθε πολίτης επιτρέπεται να κάνει κράτηση σε κάθε εκδήλωση, μέχρι και 5 φορές με την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), με την προϋπόθεση ότι εισάγονται διαφορετικά ονοματεπώνυμα και Αριθμοί Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Οι πολίτες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς τους ή οποιοδήποτε άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

Οι πολίτες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους το αποδεικτικό της κράτησης, είτε ηλεκτρονικά στο e-mail τους σε έξυπνη συσκευή (smartphone - tablet) είτε σε χειρόγραφη μορφή, εκτυπώνοντας το αποδεικτικό.

Με την αποδοχή των όρων χρήσης ο κάθε Πολίτης δηλώνει υπεύθυνα ότι:

Δεν έχει νοσήσει από COVID-19 (νοσηλεία στο νοσοκομείο ή στο σπίτι),

Δεν είχε συμπτώματα πυρετού, βήχα, αίσθημα κόπωσης, μυαλγίες/αρθραλγίες (πόνο στους μυς και στις αρθρώσεις) τις τελευταίες 14 ημέρες,

Δεν έχει έρθει σε επαφή με ύποπτο ή επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 τις προηγούμενες 14 ημέρες,

Έχει ενημερωθεί για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας και για τους κινδύνους υγείας που μπορεί να προκαλέσει ο κορωνοϊός (COVID-19).

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον COVID -19. Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή των Πολιτών στο χώρο της εκδήλωσης είναι υποχρεωτική. Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Οι συναυλίες έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα συμπαράστασης προς τους πυρόπληκτους πολίτες της χώρας μας. Κατά την προσέλευση σας, μπορεί να φέρετε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους και τους πυροσβέστες.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium