Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/10/2021 20:08:23


  


 
Επισκέπτες Online: 565


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Συγχαρητήρια μηνύματα από το ΓΕΛ και τo ΕΠΑΛ Λαγκαδά για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ
01-09-2021
Συγχαρητήρια μηνύματα από το ΓΕΛ και τo ΕΠΑΛ Λαγκαδά για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ
 

Ως Διευθύντρια του ΓΕ.Λ Λαγκαδά,

Θα ήθελα να συγχαρώ, όλα τα παιδιά μας -τους επιτυχόντες-ούσες μαθητές-τριες του σχολείου μας- για την εισαγωγή τους στις Πανεπιστημιακές σχολές καθώς και τον Σύλλογο Διδασκόντων που στάθηκαν στον πλευρό τους, μεταδίδοντας τις γνώσεις τους και συναισθανόμενοι την αγωνία τους σε όλη τη διάρκεια των προσπαθειών τους. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους γονείς για την άψογη συνεργασία και την ηθική συμπαράσταση τους αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες της προηγούμενης χρονιάς.  

Καλή αρχή στην νέα σας ζωή με υπομονή θάρρος και τόλμη να πετυχαίνετε τους στόχους σας ως άνθρωποι και ως φοιτητές-τριες.

Αυτή τη στιγμή της χαράς, με την ίδια θέρμη θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους μαθητές-τριες που προσπάθησαν αλλά δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες τους, σημειώνοντας ότι στην ζωή ανοίγονται πολλοί δρόμοι κι αν νιώθουν τώρα απογοητευμένοι, σίγουρα ένας νέος δρόμος τους περιμένει για να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους έτσι ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Ας παλέψουν και σύντομα θα δουν τα όνειρά τους να εκπληρώνονται! 

Σας εύχομαι από καρδιάς τώρα που ανοίγετε τα φτερά σας να είστε πάντα γεροί, δυναμικοί επιτυχημένοι και ευτυχείς!

Η Διευθύντρια

Σαρίκα Μαρία ΠΕ03 Μαθηματικός


ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου  ΕΠΑΛ ΛΑΓΚΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Λαγκαδά, θέλει μέσα από την καρδιά του να συγχαρεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που αγωνίστηκαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις ισότιμα και ισοδύναμα με όλα τα παιδιά. Σε όσους πέτυχαν τον στόχο τους ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή φοίτηση. Σε όσους δεν τον πέτυχαν φέτος, λέμε πως απλά έκλεισε ένα παράθυρο, όμως πάντα ανοίγει μια άλλη πόρτα, γιατί το μέλλον είναι δικό τους και τους ανήκει κάθε επιτυχία στη ζωή και τη σπουδή.

Όμως θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή κ. Ζουμπούλη Παπαπαρασκευά και όλο το διδακτικό προσωπικό του Σχολείου που μέσα σε δύσκολες συνθήκες στάθηκαν δίπλα στα παιδιά και τα στήριξαν στην πανελλαδική αυτή δοκιμασία τους.

H επιτυχία των 37 μαθητών του ΕΠΑΛ που εισήχθη φέτος στα ΑΕΙ, είναι μάρτυρας αυτής της προσφοράς τους.

Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε όλους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΝΑΡΙΔΗΣ
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium