Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/10/2021 19:32:00


  


 
Επισκέπτες Online: 509


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Με τηλεκπαίδευση οι μαθητές στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά;
06-09-2021
Με τηλεκπαίδευση οι μαθητές στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά;


Λίγες μέρες απομένουν μέχρι το άνοιγμα των σχολείων και οι μαθητές του 1ου και 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά πιθανόν να μην παρακολουθήσουν σύντομα μάθημα σε σχολική αίθουσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά ζήτησε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης να ξεκινήσουν τα μαθήματα για τους μαθητές των δύο Γυμνασίων μέσω τηλεκπαίδευσης (webex) χωρίς συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό, μέχρι να προχωρήσει η υλοποίηση της λύσης που προτείνει ο Δήμος Λαγκαδά. Η λύση, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου «προκειμένου να λειτουργήσουν ομαλά, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και τα δύο σχολεία, τα οποία εν τέλει θα στεγαστούν στο 1ο Γυμνάσιο Κολχικού και σε ανεξάρτητα τμήματα του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά».

Εκτακτη συνεδρίαση

Ταυτόχρονα, σήμερα το βράδυ 6/9 στις και κατόπιν αιτήματος των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, θα πραγματοποιηθεί κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά στις 20.30 μέσω τηλεδιάσκεψης. Το θέμα της συνεδρίασης είναι: «Ενημέρωση των Δημοτικών Παρατάξεων για το πόρισμα του ειδικού κλιμακίου μηχανικών, βάσει του οποίου κρίθηκε ακατάλληλο και επικίνδυνο για την ασφάλεια μαθητών και διδασκόντων, το κτιριακό συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά, καθώς και για τις λύσεις που εξετάζει η διοίκηση του Δήμου ώστε να αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε».

Η συνεδρίαση αυτή, όπως και κάθε συνεδρίαση εφεξής, είναι διαθέσιμη προς παρακολούθηση από τους δημότες, μέσω live streaming. Για να παρακολουθήσετε ζωντανά τις συνεδριάσεις θα χρειαστεί να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά
www.lagadas.gr, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής (Δευτέρα 6/9, ωρα 9.00) η ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά δεν έχει ανεβάσει κανέναν σχετικό σύνδεσμο. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium