Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/10/2021 17:16:34


  


 
Επισκέπτες Online: 513


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Αδεια τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά - Αναβλήθηκε η συνεδρίαση
18-06-2019
Αδεια τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά - Αναβλήθηκε η συνεδρίαση

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά, καθώς μόλις 12 από τους 41 συμβούλους προσήλθαν στη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί.

Η απουσία των συμβούλων από τα δημοτικά συμβούλια δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του δήμου και προκαλεί αρνητικά συναισθήματα, καθώς πολλοί σύμβουλοι απουσιάζουν συνεχώς και αδικαιολογήτως, απαξιώνοντας το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου και τους δημότες που τους ψήφισαν για να τους εκπροσωπήσουν.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή συνεδρίαση παρευρέθηκαν οι: αντιδήμαρχοι Μπάμπης Αϊβατζίδης, Αστέριος Κομμάτας και Χρύσα Σάμου, Γιώργος Κεμαλμάς, Ηλίας Βράνος, Στάθης Γεωργιάδης, Γιώργος Κούκος και από την αντιπολίτευση Φίλιππος Γεωργουδάκης, Νίκος Καλπάκης, Βασιλεία Λούρδα, Φώτης Μπρόζος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Κουτλιάνος.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση ούτε οι σύμβουλοι που κατάγονται από τη δημοτική ενότητα Λαχανά προκειμένου να ψηφίσουν το θέμα που τους αφορούσε, την έγκριση πίστωσης για την εκδήλωση εορτασμού της 106ης επετείου της Μάχης του Λαχανά. Καθώς το θέμα αυτό θεωρείται κατεπείγον, αφού οι εκδηλώσεις της Μάχης του Λαχανά θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Παρασκευή, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά κ. Κουτλιάνος αναμένεται να συγκαλέσει αύριο το μεσημέρι έκτακτη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα συνεδρίασης την έγκριση πίστωσης για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Τέλος, να σημειώσουμε και την απουσία του δημάρχου κ. Καραγιάννη, ο οποίος αναμένεται πιθανόν αύριο να δηλώσει την παραίτηση του από το αξίωμα του δημάρχου, καθώς σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο πρέπει να παραιτηθεί τους αξιώματος του δεκαπέντε μέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, στις οποίες συμμετέχει ως υποψήφιος της ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium